Íme, egy szuper kihívás, hogy színesebben teljen a karantén!  Keresd elő legkedvesebb előkelő szettedet, sminkelj, és a parfümről se feledkezz meg. Majd készíts egy szelfit, és töltsd fel a közösségi oldaladra #öltözzkiazújnővel hastaggel. A legjobb képeket az Új Nő Facebook- és Instagram-oldalán is bemutatjuk. 

Viszlát, szürke hétköznapok! Lassan már idejét sem tudjuk, mikor öltözhettünk ki úgy igazán. Az elmúlt hetekben, hónapokban kénytelenek voltunk a négy fal között élni az életünket – a szigorítások minden lazaságra rátenyereltek.

oltozz-ki-kezdo.jpg
Modellek: Iró Andrea (Csallóközcsütörtök) és Szabó Nikoletta (Nagymegyer); Fotó: Dömötör Ede

Talán nem is az a legrosszabb, hogy lassan fél éve nem ülhetünk be kedvenc kávézónkba a legjobb barátnőnkkel a legújabb szerelemdarabunkban, és a városnak sem mutathatjuk meg legújabb dizájner táskánkat. Hanem a szürkeség... Ahogy az életünk az online térbe költözött, egyre kevesebbszer csinosítjuk ki magunkat, egyre lustábbak vagyunk szépen kiöltözni. Egyszóval elkényelmesedtünk! 

Tarol a macinaci!

Arról már többször is írtunk, hogy a pandémia hogyan változtatta meg a divatipart – ellenben arról kevés szó esett, hogyan változott a márkák kínálata. A vezető luxusmárkák már tavasszal piacra dobtak egy szabadidős kapszulakollekciót – és taroltak vele.

A fast fashion márkáknál is teljesen héttérbe szorultak a trendi divatdarabok. Ugye, Kim Kardashianról nem a melegítő jut először eszünkbe? 2019-ban indított Skims fehérneműmárkája viszont már egy pihe-puha kapszulakollekcióval debütált. Szóval macinaci mindenekfelett!

Napjainkban a legnagyobb online áruházak már főoldalon hirdetik a melegítőket, mint napjaink „must have” darabját – így ösztökélnek bennünket vásárlásra. Álszentesség lenne elhallgatni, hogy engem is elvarázsolt a melegítő kényelme. Azonnal be is szereztem két együttest. Imádom őket, ma már gardróbom nélkülözhetetlen darabjai!

1_10.jpg
A képen balról: Kász Attila (újságíró), Kórósi Lilla (újságíró), Darnay Krisztina (lapmenedzser)

Ám muszáj bevallani, hogy míg korábban csak a szemetet vittem le melegítőben, mostanában bevállalom benne a nagybevásárlást, sőt, a múlt héten már moziba is macinaciban mentem. Persze csak online.

Öltözzünk ki, s menjünk fel elegánsan az Új Nő oldalára!

Ám sokan vannak, akik még tartják magukat az illemkódexhez! S mivel nincs lehetőségük kiöltözős programokra, végső elkeseredésükben a szemetet is estélyiben viszik ki. Ezt szem előtt tartva egy szuper kezdeményezéssel szeretnénk csinosabbá varázsolni a karanténban töltött napokat.

2_9.jpg
A képen balról: Kurucz Klaudia (modell), Molnár Rozália (üvegművész), Olláry Ildikó (újságíró)

MEGÉRKEZETT AZ #ÖLTÖZZKIAZÚJNŐVEL KIHÍVÁS!

A feladat egyszerű: add meg a módját a délutáni sorozatozásnak és az esti online színháznak. Vagy tiszteld meg a pohár borodat azzal, hogy MA KIÖLTÖZÖL!

Mi a teendő?

Keresd elő legkedvesebb előkelő szettedet, sminkelj, és a parfümről se feledkezz meg. Majd készíts egy szelfit, és töltsd fel a közösségi oldaladra az #öltözzkiazújnővel hashtaggel. A legjobbakat az Új Nő Facebook- és Instagram-oldalán is bemutatjuk.

Csempésszünk elegáns pillanatokat az izolációba! 

Kász Attila
Kapcsolódó írásunk