Bizony, jól látod. Apró kis titkok ezek, melyekről mi magunk is képesek vagyunk sokszor megfeledkezni. Nem árt felidézni, mi az, ami igazán erőssé teszi egy nő és egy férfi közötti erős és stabil párkapcsolatot. 

1. Beszélgetés
Mindennek az alapja a kommunikáció. Legyetek egymás legjobb barátai, és beszéljetek meg mindent! Illetve tudjatok mindenről beszélgetni: a napotokról, a döntésekről, az egészséges életmódról, munkáról, barátokról, jó dolgokról…

2. Titok
Nincs több titok! Ha titkolóztok egymás előtt, az már régen rossz. Az örömszerzés, mint egy meglepetésrandi vagy ajándék, az nyilván titok maradhat.

3. Naptárak egyeztetése!
Ha valamelyiketeknek értekezlete vagy bármi munkaügye belecsúszik a megbeszélt közös programba, azt mielőbb tisztáznotok kell! Ne felejtsük el, hogy a kapcsolat és a család mindennél fontosabb! 

4. Megbocsátás
Van, hogy hibázunk, vagy kicsúszik a szánkon egy olyan mondat, amit a másik fél nem jól értelmez. Először is tanuljunk meg elnézést kérni. Aztán tudjunk egymásnak megbocsátani. Felhánytorgatás nélkül!

5. Szex
A rendszeres szex, és néhány újdonság kipróbálása az ágyban sosem árt! 

web-bannerek-hirlevel-02_4.jpg

6. Bizalom
Ez az alappillére a kapcsolatoknak. Ha nem bízol a másikban, magadban sem vagy biztos. Ne turkálj a telefonjában, ne hívogasd 3 percenként, és ne légy gyanakvó! Ezzel csak magatoknak ártasz!

7. Jó hallgatóság!
Tudj hallgatni, amikor kell! Tudj megszólalni, amikor kell! Sokszor csak arra van szüksége az embernek, hogy valaki meghallgassa. Nem kellenek a tanácsok, csak a jó hallgatóság.

8. Tilos az egoista életmód!
Meg kell tanulni kompromisszumot kötni! A kapcsolatban nemcsak az “én” létezik, hanem sokkal fontosabb, hogy “mi” mit akarunk együtt! Továbbá vigyáznunk kell egymás érzelmeire, tiszteletben kell tartanunk partnerünket és annak döntéseit is.

9. Kreativitás!
Havi egy randi, vacsi vagy egy romantikus program kötelező! Csak kettesben, mint a legelején!

10. A segítég 
Ha ott vagytok egymásnak, és fogjátok egymás kezét, bármi baj van. Annál jobb érzés nincs a világon, amikor tudtok egymásra támaszkodni.

Derzsi Bernadett

web-bannerek-hirlevel-01_4.jpg