Gyöngéden! Támogatóként bemutatjuk a Szeretest projektet. Pécsi kezdeményezésről van szó, ami azért is kedves szívünknek, mert tördelőnk, Péter Pécsett alapított családot. Mégsem általa – véletlenül találtunk rájuk, és rácsodálkoztunk a képeikre.

A Szeretest projekt egy érzékenyítő projekt és közösség. A Facebookon Szeretest projekt alatt találkozhatunk velük, és az Instagramon is aktívak. Várják a jelentkezőket kampányaikba!

szeretest-csoportkep-2.jpg

Gyöngéd képek: csak így beszéltünk egymás közt a fotóikról. Az ötletgazda, Czukor-Szabó Anett a női testben rejlő örök szépséget szerette volna megmutatni. Az igazit, amivel mindenki azonosulni tud! A Szeretest képei segítenek nekünk abban, hogy elfogadjuk azt, ami nem tökéletes rajtunk. Hogy elfogadjuk a striáinkat, a kerek hasunkat, a pöttyös bőrünket vagy akár a menstruációnkat, és elfogadjunk más nőket is.

Más nőket, akik annyira másként néznek ki, mint mi, de ugyanolyan emberek. Vagyis nem tökéletesek, mert ami emberi, az soha nem lehet tökéletes. De hát pont ettől vagyunk szépek!

Első projektükhöz különböző életkorú és külsejű nőket választottak ki – és a fotózkodásnál csak ők, a nők (plusz a kitalálók) voltak jelen, hogy oldják a feszültséget. Hajdú Zsófi pedig a szuperérzékenységével készítette el a képeket. Pécsi székhellyel négy fiatal lány hirdeti tehát, hogy: Szeretest! Legújabb projektjükben sportolókat mutatnak be, bátran lehet jelentkezni.

szeretest-csoportkep.jpg

Vallomások

„Emlékszem, hogy mennyire rettegtem a striáktól, amikor terhes lettem Kornéllal. Krémeztem, olajoztam magam. Az a rengeteg krém teljesen feleslegesnek tűnt, szétszakadtam. Kornéllal az oldalam, Benivel a hasam alja...”

szeretest-bugyis-fekvo.jpg

„Ez egy sportos, egészséges, két gyermeket kihordott női test. Ti is annyira gyönyörűnek találjátok, mint mi?“

sportos.jpg

„Nem szeretem azt a testet, amiben élek, mert cserbenhagyott, mert cipelnem kell, mert küzdenem kell lassan a levegővételért is... Egyszóval, nem szeretem, amilyen kivül vagyok, de egyre jobban szeretem azt, amilyenné belül váltam. Szeretem, hogy mindenben a jót keresem.”

vagas.jpg

„4 hónapja szültem, amikor a képek készültek, most újra modellkarriert futhatnék be vele... De egyszerűen nem számít ennyire, hogy jól nézzek ki. Nekem azt jelenti a szeretest, hogy tisztelem a testem...”

neger-csajszi.jpg

Önbizalomhiány

A nők saját önbizalmukat tépázzák meg. Pedig láthatjuk, hogy milyen szép lehet egy női test.

foltos.jpg

A Szeretest első fotózására igazi hősök jelentkeztek, anyukák, akik vetéléseket éltek túl, nők, akik komoly betegségekkel, fiatal lányok, akik evészavarokkal küszködnek. Ami a közös volt bennük, hogy ilyen-olyan tulajdonságaikra fájó mondatokat kaptak másoktól.

szeretest-hasak.jpg

Sajnos, mi, nők egymást is gyöngítjük, mikor egymás külsejét szóljuk le. Egy nő sohasem lehet elég szép! Ha szép, akkor nem elég okos, ha pedig okos, akkor nem elég szép... Ne sorakozzunk be, ne bántsuk egymást! Szeretest.

–néva–
Galéria 
Cookies