Épp egy forró fürdőt fogok venni, és tetőtől talpig habos leszek. Megmosnád a hátam?

Munkában vagyok. Alsónemű nélkül. Ha itt lennél, mit tennél velem?

A szexting a „szex” és a „texting” (üzenetváltás) szavak összetételéből keletkezett. Jelentése – így talán már nem olyan nehéz kitalálni –, hogy szexuális tartalmakat osztunk meg másokkal. Hallottál már róla? Netán már ki is próbáltad?

Azt mondják a szextingről, hogy a XXI. század előjátéka. Kipróbáljam? Vagy ez már túl sok? Ekkor felmerül bennünk a kérdés, hogy mégis hogyan fogjunk hozzá az ilyen üzenetek megírásához. Csalogató a játék, de közben rendkívül veszélyes is! Ha szextingre adnád a fejed, mi figyelmeztetnénk néhány dologra ezzel kapcsolatban:

Fotómentes üzenetváltás
Soha, de soha ne küldj képet magadról! Lehet, banális kijelentésnek tűnik, mégis sokan megfeledkeznek arról, hogy ezekkel a fotókkal hányan vissza tudnak élni. Ráadásul, ha fiatalon kezd ilyenbe az ember, később nagyon megbánhatja. Ha például idegeneknek küldi el a pucér fotóját. S ha nem is idegenről van szó, mert, mondjuk, összejöttek, később is lehetnek ennek következményei. Ha szakításra kerül sor. 

Ne legyen kínos a dolog!
Mielőtt megnyomnád a küldés gombot, olvasd vissza a sorokat! Ez egy virtuális előjáték, de ha egyszer személyesen is találkoztok, ne kelljen semmiért szégyenkezned! Az internetes világban mindenkinek nagyobb az önbizalma és a bátorsága is.

szexting_.jpg

Hanyagold a furcsa megszólításokat!
Ne adj nevet az intim testrészeknek! Vigyázz a megszólításokkal és becenevekkel, mert sosem tudhatod, kinek mivel okozol fájdalmat. Ráadásul kínosan is elsülhet mindez.

Varázs
Ne feledd, hogy bármennyire izgalmas is a szexting játéka, ha túlzásokba esünk, egyszerűen elveszti a varázsát. Maradjon meg a szexting (ha már belekóstoltatok) kettőtök között. Senki másra nem tartozik. Csak a partneretekre és rátok. Se barátok, se barátnők nem kell, hogy hallják vagy olvassák a forró sorokat!

Te már kipróbáltad a szextinget?

Derzsi Bernadett

web-bannerek-hirlevel-01.jpg