Ne ítélkezz elsőre. A szingli lét igenis jó dolog, és egy csomó előnnyel jár. Persze, semmi nem helyettesíti az őrjítő, szenvedélyes szerelmet, de most ezt felejtsük el egy pillanatra, és tanuljunk meg egyedül is jól szórakozni! Ha szingli vagy, a következő dolgokat feltétlenül ki kell próbálnod.

Egyedül élni
Ne habozz, költözz külön a szülőktől. Vágj bele a saját életedbe, és élvezd, hogy azt csinálsz, amit akarsz. Ha egész szombaton lustálkodni van kedved, akkor rajta! S ha egész nap a barátnőkkel akarsz lógni, annak sem áll senki az útjába! Tanulj meg önállósulni, tapasztald meg az egyedüllétet, mely nem egyenlő a magánnyal. Menj vásárolni vagy egy jó masszázsra, főzz a barátaidnak, olvass az ágyban késő estig. Igazán nem fogod megbánni!

Házi kedvenc
Ha mégis rád törne a csúfondáros magányosság, akkor ideje, hogy szerezz magad mellé egy aprócska, aranyos kis háziállatot, amely bearanyozza az életedet. Legyen az egy perzsacica vagy egy kis szőrgombóc kutyus, garantáltan nem fogsz mellette unatkozni. Biztos lehetsz abban is, hogy a kedved 180 fokos fordulatot vesz majd!

Személyi edző
A szingli lét egyik legnagyobb mozgatórugója, hogy mindenki hirtelen jól akar kinézni. Nekifogunk sportolni, s az eredmény sem marad el. Nem csoda, hiszen pasit akarunk fogni magunknak, vagy csak egyszerűen jól akarjuk érezni magunkat a bőrünkben! Először találj magadnak egy jó személyi edzőt, s hetente legalább két alkalommal járj el hozzá, hogy átmozgasd az izmaidat. Remekül fogsz szórakozni, ráadásul fitt leszel! 

Kaland
Kaland, kaland és kaland minden mennyiségben! Nem szabad begubózni és azon agyalni, mit csinálsz rosszul, miért vagy még mindig egyedül. Nyáresti programok, fesztiválok, irodalmi vagy zenés estek. Tessék érdeklődőnek lenni és társaságba járni. Ismerkedj, beszélgess és bulizz! Hiszen most vagy fiatal és életerős. Éld meg aktívan az élet minden egyes percét! 

web-bannerek-hirlevel-02_4.jpg

Randi hátán randi
Ne habozz sokat, ha randira hívnak. Ne zárd be a kapukat, hanem menj és ismerkedj! Egyél finom salátákat, igyál kiváló borokat, és beszélgess közben. Még ha nem is jön össze a pasi, ne búsulj sokat. Hiszen biztosan nem kell sokat várnod a következő randiig. Tinderesek előnyben! Egyszóval: légy nyitott!

Utazás
Nyáron kötelező egyedül kiruccannod valahová. Nem kell a világ másik végére elzarándokolnod, de tervezz be egy két-három napos túrát, és fedezd fel egyedül a világot! Hidd el, nincs ebben semmi szégyellnivaló, sőt! Remekül fogsz szórakozni, könnyebben fogsz ismerkedni, s előbb-utóbb rájössz, hogy egyedül is jól tudod érezni magad a bőrödben. A tartós boldogság megtalálásához ez az első lépcsőfok. Hogy egyedül is jól érezzük magunkat a nagyvilágban. 

Dunai Mira

web-bannerek-hirlevel-01_4.jpg