Mély beszélgetések, őszinte megélések. Három fiatal nő, három nézőpont, ritkán fejtegetett témák – tabumentesen. Az Új Nő vadonatúj podcastjét a szerkesztőségi ebédszünetekben zajló eszmecserék ihlették: „Te is? Én is!” – mondtuk ki gyakran megkönnyebbülve, amikor megnyíltunk egymás előtt egy-egy tabunak számító kérdésben.

Edukálni és beszélgetni, bátorítani és összemosolyogni – a havonta jelentkező műsorunk fő szándékai. A kényes, tabusított, helyenként arcpirító témákat Olláry Ildikó Varga Nórával és Darnay Kikivel feszegeti.

 

1. adásunk témája: Tabuk között élünk…
Internetes oldalak, magazinok, Instagram- és TikTok-felhasználók milliói hirdetik a nyitottságot és a szabad gondolkodást, a saját életünkben mégis számos olyan téma akad, amiről nem merünk vagy tudunk fesztelenül beszélgetni.

Mi az a tabu és miért alakulhatott ki? Mik számítanak ma a legkényesebb témáknak? Honnan eredeztethető az a fajta szégyenérzet, ami egy-egy ilyen területhez tapad? Első adásunkban – saját tapasztalatainkon keresztül – ezeket a kérdéseket próbáljuk meg körüljárni.

Kövessetek minket Spotify-on és YouTube-on is!

BESZÉLGETÉS ITT:

Új Nő csapata
Cookies