Rencés Kovács Juli vörös hajával és sugárzó mosolyával csupa-csupa élet! Igazi nő, akiben minden ott van: szépség, erő, intelligencia, vakmerőség. Műhelyét három fiúgyermek mellett működteti. Olyan ruhákat tervez, amelyekért néha a lelkünket is eladnánk, csak hogy viselhessük őket...

Julival, a Love Colors márka tulajdonosával és tervezőjével beszélgettünk a mindennapi divatról, fenntarthatóságról, na meg az Új Nő x Love Colors kapszulakollekciójáról.

kepernyofoto_2022-12-20_-_13.36.52.png

"Az utcai divattal az a legnagyobb problémám, hogy nem elég feminin. A fiatal lányok nem használják ki azt, hogy szépek és gyönyörűek – sokkal csinosabban is öltözködhetnének! A mainstreamet, a fősodort követik, de háttérbe szorul az egyedi megjelenés. Az idősebbek pedig bátortalanok, nem mernek színesek lenni. „Amikor fiatal voltam, nekem is volt ilyen ruhám!” – mondják sokszor a showroomban. S most miért nincs? Az érettebb hölgyeket arra biztatnám, hogy bátran hordjanak mintásat, színeset! Általánosságban pedig azt tanácsolnám, hogy a saját stílusunkat próbáljuk megkeresni. Vásároljunk okosan, s ne üljünk fel a trendeknek!

Julival (Vágkirályfa) az Új Nő újságírója, Olláry Ildikó beszélget.
Tartsatok velünk!

Helyszín: Hotel BonBon, Dunaszerdahely

Szereplők: Rencés Kovács Juli és Olláry Ildikó

Kamera: Dömötör Ede

Vágó: Varga Nóra

Rendező: Darnay Krisztina

Rencés Kovács Juli weboldala: www.lovecolors.sk

Új Nő – Női Magazin weboldala: www.ujno.sk

km_textove1_cmyk.jpeg

Új Nő csapata
Cookies