Szerkesztőségünk is ott volt a Budapest Central European Fashion Weeken, ami az elmúlt években a régió legnagyobb divateseményévé nőtte ki magát. Évekkel ezelőtt pár feltörekvő magyar dizájnerrel indult a budapesti divathét, ami mára nemcsak a magyar tervezők új kollekcióit hivatott bemutatni, hanem több neves dizájnert is a kelet-közép-európai régióból.

A hétvégén került megrendezésre a 2019-es őszi kollekciókat felvonultató divathét, ami már a nemzetközi mintára épülve kápráztatott el minket. Na de lássuk is, hogyan képzelik el a tervezők az őszi szezont!

bfw-1-kezdo.jpg
(© Hungarian Fashion and Design Agency)

Je Suis Belle

Dévényi Dalma és Kiss Tibi kombója tovább variálta a már jól megszokott bohém, de mégis céltudatos nő gardróbját. Az őszi szezonra szinte teljesen elhagyták a komor színeket, és szuperüde rózsaszínek és merész minták egészítették ki a kollekciót. Imádjuk, ahogy a tervezők játszanak az anyagokkal, és végre nem kell feketébe bújni a hidegebb hónapokban!

jesuisbelle_0.jpg
(© Hungarian Fashion and Design Agency)

Peter Mero

A fiatal dizájner újrafogalmazta a ‘végzet asszonya’ ruhatárát, ami a megszokottnál még dögösebb és szexibb. Merő Péter nem félt használni az áttetsző anyagokat sem, amik remekül passzoltak a piros és türkiz árnyalatokhoz. Mindenkit azonnal elvarázsolt a tervező kollekciója. És téged?

mero_0.jpg
(© Hungarian Fashion and Design Agency)

Maison Marquise

Egy látványos tervezőváltás után Kiss Márk lett felkérve az új kollekció tervezésére. A kollekció Kiss Márk kollaborációjával készült.

Az egykori stylistnak köszönhetően egy sokkal frissebb és modernebb Maison Marquise-t láthattunk a kifutón.

A merész sliccelések mellett a feltűnő printek tették felejthetetlenné a kollekciót, ami egy csapásra a kedvencünk lett!

maisonm_0.jpg
(© Hungarian Fashion and Design Agency)

Sentiments

Joó Beatrix fekete-fehér Konfetti kollekciója a nyári szezont hivatott még elegánsabbá varázsolni. Az estélyi ruhák helyett most sokkal több kosztümmel és akár irodába is alkalmas ruhadarabbal kápráztatta el a budapesti közönségét. A bohém, olykor a 70-es éveket idéző szabások jól megférnek a decens vonalak mellett is – valahogy így kell keverni a stílusokat! Mi már tudjuk, miben strandolunk idén! És te? 

senimens_0.jpg
(© Hungarian Fashion and Design Agency)

Elysian

Bódis Boglárka a 2019-es őszi szezonra is selymekkel és tüllökkel álmodott – sokunk örömére. A meseszép estélyi ruhákat könnyen kombinálható hétköznapi szettek váltották, melyeken mind ott volt az Elysian márka eleganciája.  

elysian_0.jpg
(© Hungarian Fashion and Design Agency)

Abodi

Milánó után a magyar közönséget is elvarázsolta Abodi Dóra legújabb, 2019-es őszi kollekciója. Az extravaganciájáról híres magyar tervező most sem fogta vissza magát, és egy igazán nemzetközi gyűjteményt hozott össze. Biztosak vagyunk ugyan benne, hogy ezek a ruhák nem fognak velünk szembe jönni az utcán, de bátran inspirálódjatok a szettekből, hisz már olyan celebek választották a magyar tervezőnő ruháit, mint Kylie Jenner vagy épp Katy Perry.

abodi_0.jpg
(© Hungarian Fashion and Design Agency)

Reméljük, nektek is tetszett a beszámolónk a divathét első napjáról, ugyanis hamarosan még több izgalmas kollekcióval és backstage információval jelentkezünk!

hirlevel_web_banner_2_479.jpg

Kász Attila
Kapcsolódó írásunk 
Cookies