Tavasztündér natúr köntösben! A télutó a fehér ezer arcát képes felvonultatni egy kis színturmixolással.

Tejszínes, kapucsínós, aligrózsaszín, tojáshéj, hófehér és sárgával kevert árnyalatok várják a nagy ruhakirakóst.

kitti_divat_nyitoweb.jpg

A ruhafelső fényes, mint a fagyott hó, kis csillámokkal (Agnes Krivanics Design). A duplaszoknyás alj pedig a fátyolosan áttetsző rétegekből mutat is, meg nem is valamit. Bakanccsal tavasztündérünk a modern világba toppanhat (CCC).

szek_1.jpg

Törtfehér kardigán aranyba mártott szegélyű szoknyával (Max Mara). A pulóver kasmír: tipikus pulóver anyag, drága, de mindent tud: puhaságot ad, lágyítja a szúrós hatást, emellett melenget (Jackpot).

hippi.jpg

Ellentétek vonzásában. Raglán ujjas, aprón kötött, melengető pulóver és hűvös hatású, szövött textúrájú pliszés szoknyaruha: mindez tejszínes fehérben (Max Mara).

taska_4.jpg

A merev falú doboztáska magasabb eleganciát képvisel puhább társainál (Jenny Fairy). Ékszerügyben is az egyszerű, ám nagyszerű mellett voksolunk. Szárított virágokat tartósító üveggyanta ezüst foglalatban (Tinytrip GlassArt).

rovid.jpg

Hófehér trikóruhánk ujja ágas- bogas, zúzmarás világot hirdető fotóprinttel válik izgalmassá (Weall). „Kell nekem!“ kategória. A retikül fehér-bézs-ezüst trikolorja telitalálat (Hodlik Anna)!

sarga_2.jpg

A tüllszoknya napsárgája (Nora Shepherd) már a tavaszi szezon kedvencét harangozza be. Viselhetjük flitterpettyes pulóverrel vagy kardigánnal (Jackpot).

haton.jpg

A trench coat kabát klasszikus, tejeskávés nude-ban, fekete gombokkal, övcsatokkal az igazi! (Mango) Miért ne vethetnénk be a télutón kabátruhaként vagy bélelt kabátként? Az azonos színű retikül jégkékje szinte kívánatos színfolt a játékosabb hangolásért (Brittas).

Fotó: Dömötör Ede • Modell: Orvos Kitti • Helyszín: Ipolymente 

hirlevel_web_banner_2_141.jpg

Mórocz Szilvia
Kapcsolódó írásunk 
Cookies