Minden nőnek más és más parfüm a kedvence.

Vesszünk el a tavaszi illatfelhőben!

tavaszi-illatfelho-kezdo-2.jpg

Miss Dior

A Dior – Miss Dior parfüm tiszteleg a természetes szépség, nőiesség és elegancia előtt. Tökéletesen támogatja a hölgyek természetes báját és fesztelen eleganciáját. A Dior eleganciája egy modern ciprusos illatban.

Dior kozmetika – az elegancia, a tökély és a luxus halhatatlan szimbóluma. A divatbemutatók kifutói által inspirált kozmetikumoktól a csúcsminőségű arcápoló termékeken át egészen az örök és időtlen parfümökig – számos, a legmagasabb luxust képviselő, divatot diktáló és mindig modern termékkel gazdagította a szépség világát.

A Dior az egyik legstílusosabb és legelismertebb márka, varázslatos kapocs a divat és a kozmetika között. „Azért alkotok, hogy minden nő a legszebb legyen." (Christian Dior)

tavaszi-illatfelho-dior.jpg

Giorgio Armani Sì

Giorgio Armani újrafogalmazta a női lélek kettősségét: az intimitás és nagyszerűség, az érzékiség és magabiztosság, valamint az érzelmek és az erő játékát, mely minden nőben ott rejlik, dolgozik és megnyilvánul. A Si parfüm egyszerűen igent mond az érzelmeknek, az érzékiségnek, egyszerűen az életnek. Az Armani azt az eleganciát testesíti meg, melyben az idők felett állóság az aktuális trendekkel párosul. A parfüm célja megtanítani a nőket arra, hogy merjenek élni, méghozzá stílusosan és laza eleganciával!

tavaszi-illatfelho-armani.jpg

Lancôme La Vie Est Belle En Rose

Tapasztald meg a boldogságot egy új szemszögből. Az illatos kompozíciók bevezetése magában foglalja a bergamott és a piros bogyós gyümölcsök frissítő gyümölcshangjait.

A La Vie Est Belle En Rose arra ösztönöz, hogy rózsaszín szemüvegen keresztül tekintsünk a világra. Fókuszáljunk az élet pozitív oldalára és a boldogságra, ami körülöttünk minden formában megtalálható.

Az illat tipikus üvegje nagyon rózsaszín színű, ami a világ optimista nézetét szimbolizálja. Az üveg nyakát körülvevő rózsaszín szárnyak a szabadságot jelképezik.

tavaszi-illatfelho-la-vie.jpg

Dolce & Gabbana – Dolce Garden

A Dolce Garden Eau de Parfum egy szempillantás alatt a nyíló virágokkal teli, csodálatosan színpompás szicíliai kertekbe repíti. A Dolce Garden a szabad gondolatok és vágyak illata.

A Dolce & Gabbana parfümöknek nincs szégyellnivalójuk. Könnyedén szertelenek, és szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Képesek első illatozásra elbűvölni, vagy küzdeni a kegyeinkért, de soha nem unalmasak vagy közömbösek. A nyitott, szenvedélyes, magabiztos és egyben kissé titokzatos olasz mentalitást rejlik bennük.

tavaszi-illatfelho-dolce-gabbana.jpg

minden_reggel_ujno.sk_0.png

Darnay Krisztina
Cookies