Emlékszik még, amikor a nagymama kertjében leszakította a száráról a paradicsomot, és csak úgy mosatlanul, a ruhája ujjában megtörölve megette? Ugyanígy ette az érett körtét is? Manapság erre már egyre kevesebb lehetőség nyílik, pedig a saját kertünkben termesztett zöldség és gyümölcs íze semmihez sem hasonlítható. A saját kertünk most viszont közelebb van Önhöz, mint gondolná – Kukkonia Garden, (v)egye a hazait helyben!

A Csallóköz szívében, Nyékvárkonyban csodás dolgokkal ajándékoz meg bennünket a termőföld. Az Amadé család egykori birtokain termő zöldségek és gyümölcsök páratlan harmóniában érlelődnek, mígnem a Kukkonia Garden helyben fellelhető üzletének polcaira kerülnek.

garden-banner-ujnoweb.jpg

A tájegység éghajlata az egyik legkedvezőbb a vitaminokban bővelkedő konyhakerti növényeknek, a talajt gazdagító tápanyagok pedig sajátos, összetéveszthetetlen zamatot adnak a termésnek. Az ezekből készült ételek nemcsak ízükben, hanem hangulatukban is a nagymama kertjét, a tücsökzenétől hangos nyári estéket, egy könnyű zápor utáni nagy nevetések emlékét idézik fel az emberben. 

A Kukkonia Garden nyékvárkonyi üzletében megtalálható a helyben termett gyümölcsök és idényzöldségek széles választéka. Üzlethelyiségünkben az előételtől a levesen és főételen át a desszertig minden ínycsiklandó fogás alapanyaga beszerezhető.

A Kukkonia saját termékei is az itt termesztett növényekből készülnek. Kínálatunkat többféle paprika, paradicsom, burgonya, cékla, cukkini és sütőtök is gazdagítja. A gyümölcsökből egyebek mellett mézédes szilvát, almát és körtét kínálunk a vásárlóinknak. A nálunk termett zöldségek és gyümölcsök zamata befőttjeinkben, lekvárjainkban és gyümölcsleveinkben is tovább él.

minden_reggel_ujno.sk.png

A minőség garantált, hiszen a saját kertünkben szakértelemmel és odaadó gondoskodással termesztett zöldségeknek és gyümölcsöknek nem kell több száz kilométert megtenniük, míg konyhaasztalunkra kerülnek. Nekünk csak le kell hajolnunk érte a földre, csak le kell szakítanunk a fáról. Látogasson el személyesen nyékvárkonyi üzlethelyiségünkbe, és győződjön meg a minőségről!

Cookies