Nőies szabásvonalak, lágy esésű anyagok.

A középkor alsóruhái ihlették a hosszúra szabott, bő szoknyarésszel ellátott, fehér és pasztell lengeségeket. A díszes, fehér virágrátétes az úrhölgynek való, az egyszerűbb, húzott nyakrésszel és gumírozott derekú az alattvalónak (Fehér ruha: Zimmermann, halvány barackszínű: Orsay).

vizparti-tunderek-kezdo.jpg

Lány paripával. Mintha egy történelmi film képkockáiban gyönyörködnénk. A köntös jellegű ruhán a régi korok hímzése, a madeira lyukacsos motívumai tűnnek fel barackos pasztellben. Eleje nyitott, rátétes gombolós öv díszíti (www.LoveColors.sk).

vizparti-tunderek-1.jpg

Erdei nimfák lenge ruhákban, égkékben és barackágakkal teleszőtt kelmében.

vizparti-tunderek-2.jpg

Puffos ujjak, fodros, bő szoknyaaljak, gyűrt kelmék, nőies szabásvonalak (www.LoveColors.sk)

vizparti-tunderek-3.jpg

A barna melengető palettájáról festették meg a fehér alapon török mintás maxiruhát. Bő ujja, harang alja, fodros felsőrésze a romantikus stílus öröklétét hirdeti (www.LoveColors.sk).

vizparti-tunderek-4.jpg

Az éjkék sejtelmesen szexi, ha ezt a válvillantós maxiruhát figyeljük lebbenő szoknyarészével, testre simuló, gumírozott felsőjével (Ruha: Reserved).

vizparti-tunderek-5.jpg
vizparti-tunderek-6.jpg

Nem menyasszonyi ruha, bár annak is beillene. Szemérmesen takaró, ám roppantul dekoratív. Horgolások és rátétek borítják gazdagon a fehér pamutkelmét (Zimmermann).

vizparti-tunderek-7.jpg

• Modell: Alföldy Lilla (Dunaszerdahely) és Fülöp Krisztina (Gúta) • Helyszín: Dunatőkés • Fotó: Dömötör Ede

minden_reggel_ujno.sk.png

Cookies