A nők mindenkor szeretnének szépek és még annál is szebbek lenni. Azonban a kevesebb az néha, akarom mondani, majdnem mindig, több. Mondjuk, egy smink esetében. Meg a hiszti esetében is... De lenne itt még egy s más.

Most biztosan arra gondolnak a hölgyek, hogy bagoly mondja verébnek... Tulajdonképpen igazuk is van, de nem tudjuk tovább véka alá rejteni véleményünket. 

 1. „Szolibarna szolibaba”
  Bármennyire is menő manapság a csokicsövek alá feküdni, sose felejtsünk el mértéket tartani. Mi, férfiak is szeretjük a napocskát, és bizony télen is jólesik egy kicsit lebarnulni, de azért a teljes egészében odakozmált rántott hús sem tartozik a kedvenc ételeink közé! A túl sok szolárium szerintünk egyszerűen nem áll jól senkinek, se a férfinak, se a nőnek.
 2. Csomós szempilla
  Ha egy nő veszi a fáradságot, hogy egy kicsit kicsípje magát, akkor tényleg ne legyen rest kifésülni vagy megigazítani az összecsomósodott és rakoncátlan szempilláit. A nagyon mű, félig lecsüngő, odaragasztott óriáspillákról meg inkább ne is beszéljünk. 
 3. Csókolom a kezét!
  Szerencsére egyre nagyobb kultúrája van a műkörömépítésnek, és ez biztosan megkönnyíti a nők mindennapjait, hiszen nem kell állandóan reszelgetni és lakkozni a körmöket. Ugyanakkor a műkörmök töltést igényelnek, ahogy a száraz kézfej is hidratálást kíván. A tiszta és gondozott női kacsóknál azonban nincs szebb! 
 4. Túl sok smink
  A férfiak egymás között sokszor azon viccelődnek, hogy az első ott alvós randi után vajon felismerik-e majd a randipartnerüket. Ha a válasz igen, és a férfi valóban úgy gondolja, hogy az oldalán ébredező hölgy smink nélkül még szebb, akkor nincs apelláta! Irány az oltár! Őszintén szólva, nem szeretjük azt a tonnányi vakolatot, ami eltakarja a nő természetes báját és szépségét, apró-cseprő hibáit. Előbb vagy utóbb azok úgyis előbújnak. 
 5. Sok beszédnek sok az alja
  Tisztában vagyunk azzal is, hogy a nők szeretnek, illetve imádnak csicseregni, ám a csend gyógyít. Itt azért nekünk, férfiaknak is be kell ismernünk, hogy néha elég passzívak vagyunk a kommunikáció terén, és van még hova fejlődnünk, azonban a túl sok felesleges beszéd lestrapál bennünket. Úgy látszik, hogy nekünk a hallgatás az egyik legfőbb erényünk.
 6. Koszos cipő
  Biztos, hogy a herceg megkereste volna Hamupipőkét, ha látja, hogy a cipője koszos? Kétlem. Tehát mindegy, mekkora a cipő sarka, a lényeg, hogy a topánka felülete mindenkor csillogjon és villogjon. 
 7. Az ész a fontos, meg a haj is!
  Bizony, nagyon szeretjük, ha a nő rendszeresen ellátogat a fodrászhoz. Egyrészt azért, mert kibeszélgeti magát, másrészt azért, mert megpihen és relaxál, harmadrészt pedig a nő képes egy hajvágás után teljesen újjászületni – akárcsak egy főnixmadár.
 8. Nyafogás
  Nem, nem és nem! Tényleg nem szívleljük, ha egy nő nyafogni kezd. A nyafogással és a hisztivel mi, férfiak egyáltalán nem tudunk mit kezdeni, mert nálunk az egyenes beszéd a nyerő – abból értünk igazán. 
 9. „Kik vagyunk? Nők! Mit akarunk? Nem tudjuk! Mikor akarjuk? Most!”
  Kiváló mémek születtek már arról, hogy a nők sokszor maguk sem tudják, miért nyűgösek, miért rosszkedvűek, miért hisztiznek, és egyáltalán mit akarnak. Akkor kérdem én, hogy ezt mi, férfiak, mégis hogyan találjuk ki?!
 10. Mit vegyek fel?
  Az örök kedvenc. Nem túl hosszú? Nem túl rövid? Nincs egy göncöm se! (Megjegyzem: tele a szekrény, csurig a gardrób, milliméternyi hely sincs a komódban.) Kövérít? Túl szűk? Át kéne szabni! Mit fogok felvenni? És még sorolhatnám. Egyszerűen az őrületbe lehet minket ezzel az egész ruhatémával kergetni... Azt viszont nagyon szeretjük, ha ez a nagy felhajtás mind miattunk van. 

Kerekes Áron

web-bannerek-hirlevel-01_4.jpg