Minden év végén válogatások készülnek, kiválasztják az év legjobb nőit.

Mi azokat mutatjuk be, akik az Új Nőben a legújabbak voltak.

2014-legujabb-noi-kezdo.jpg

Szabó Szvrcsek Anita. Felmondtak neki a színházban, de akkor is ő marad az ügyeletes, nagybetűs díva. Nincs nála jobb ebben a szerepkörben a Komáromi Jókai Színházban, még ha nincs is státuszban az intézménynél.

2014-legujabb-noi-anita.jpg
Szabó Szvrcsek Anita

A gasztroblogger, aki színésznő volt. A színpadtól a főzőkanálig vezetett Boros Anna útja. Úgy ment férjhez, hogy még egy lágytojást sem tudott megfőzni, s ma sikeres gasztroblogot vezet bake! Ann címmel. Anyukája Benes Ildikó színésznő, s bár a főiskola után Anna is négy évig színpadon állt, ma már megkérdőjelezi elhivatottságát. Szerinte inkább csak beleszületett a színészetbe.

A feleség szerepét viszont imádja, a családi fészek melegében érzi elemében magát. Egyre többen olvassák a blogját ennek a csodaszép anyukának, s ez évben már mi is vele főzünk az Új Nőben. Megfőztél bennünket, Anna!

2014-legujabb-noi-gasztroblogger.jpg
Boros Anna

Papp Vargha Katalinnak a csokislány címet adományoztuk: rajongtunk érte – és kézműves fűszeres csokijaiért! A bátor komáromi lány Belgiumban, a csokoládékészítés őshazájában, a híres wiezei csokiakadémián, egy igazi chocolatier mellett tanulta a mesterséget. Az Erasmussal járt kinn először Brüsszelben. Nemzetközi kapcsolatok szakon diplomázott, dolgozott Brüsszelben, Pozsonyban, Pesten, és a diplomáciai karriert adta fel a csokiért.

Nála mindenki megálmodhatja a maga csokoládéját. A feltétek, a liofilizált gyümölcsök, a különleges magvak és fűszerek teret adnak a kreativitásunknak. Hmmm!

2014-legujabb-noi-csokis.jpg
Papp Vargha Katalin

Álmában minden kislány balerina akar lenni, és a komáromi Lévay Barbarának (15) sikerült is. Kortárs, illetve modern táncot tanul. A szigorú iskolában, ahova jár, intő jár a pluszkilókért, de a túlzott soványságért is. A spiccórán 45 percig csak lábujjhegyen táncolnak. Ő azonban boldog, mert az álmaiban él. Szorítunk neked, Barbi!

2014-legujabb-noi-balerina.jpg
Lévay Barbara

Lapmenedzserünk, Szűcs Krisztina: az Új Nő körutazásait szervezi. Jó asszisztens módjára olvasóinkat szolgálja. Számunkra ő az Év Hőse: az élet nagy feladatot osztott rá, mikor anyukája megbetegedett. Ez a törékeny kislány a hegyeket megmozgatta, hogy édesanyját visszakapja, s közben megismerte a világ sötétebbik arcát, az érzést, mikor egyedül állsz a világban, mint az ujjad, és az orvos nem segít, senki nem segít!

De bizakodik, hogy a nap egyszer majd újra kisüt, s anyukája mosolyogni fog. Veled vagyunk, Kriszti, s nincs addig baj, míg ilyenek a fiatal lányok, mint amilyen te vagy!

2014-legujabb-noi-szucs-krisztina.jpg
Szűcs Krisztina

Egyszerre kemény és lágy: Kutak Adrienn ipolysági keramikusművész. A könnyem kicsordult, miközben az anyagát szerkesztettem. Csak egy nő tud ilyen gyönge és erős lenni egyszerre. Az inkubátorba, amelyben újszülött fiát szállították, elfelejtettek oxigént tenni, s Ádám megsérült. De ő elhatározta, „csakazértis” embert farag belőle. A hősies küzdelem azóta is tart.

Ma azt mondja, fia a legfőbb jó, ami történt vele az életben. Az interjú során nem kesergett, hanem a hétköznapi kis boldogságokról mesélt, s a végén minden elvált szőke nőnek azt ajánlotta: menjen kirándulni az arabok közé! Garantáltan rendbe jön az önbizalma.

2014-legujabb-noi-kutak-adrienn.jpg
Kutak Adrienn

És nem utoljára: a tavalyi év legjobb nője az Új Nő. Kérjük kedves olvasóinkat, legyenek hűségesek hozzá, és ne csalják meg más lapokkal, melyek esetleg más, csalfa év eleji „leg” listákon az élen szerepelnek. Ígérjük, jövőre sem lesz nálunk jobb.

minden_reggel_ujno.sk_156.png

Új Nő csapata
Kapcsolódó írásunk 
Cookies