Mit vegyek fel? Nincs egy rongyom se! Kinek ne lenne ismerős ez az örökös női probléma? Reggel fáradtan állunk a szekrény előtt, és a teljes tanácstalanság után úgy döntünk: Oké, nem érdekel! Jó lesz a farmer pólóval. Igen ám, de öltözetünk és megjelenésünk nagyban befolyásolja, hogy mennyire vagyunk magabiztosak, és mennyire érezzük kényelmesen magunkat a bőrünkben.

Ezért fontos, hogy még a legzsúfoltabb napokon is találjunk este 10 percet arra, hogy átgondoljuk, mit veszünk fel másnap. A sikeres nők a munkahelyükön sziporkáznak csak igazán. Most 5 olyan munkahelyi viseletet mutatunk, melyekből te is inspirációt meríthetsz! 

5-nagyszeru-viselet-munkahelyre-kezdo.jpg
(Kép forrása: vickiarcher.com)

1. A fekete fehér minimalizmusa

Egyszerű, letisztult, tökéletes. Nem kell túlkomplikálni a dolgokat. A fekete és a fehér kombinációja mindenkinek jól áll. A sötét nadrág optikailag karcsúsít, ha pedig a megszokott fekete helyett most egy fehér blézert választasz, máris észre fogják venni, hogy te bizony nyomon követed a legfrissebb trendeket.

A blézer alá válassz csíkos vagy más mintás egyszerű, kényelmes felsőt. Kiegészítők terén sem kell visszafognod magad, egy hosszabb nyaklánc vagy egy érdekes napszemüveg mindig jó választás. 

5-nagyszeru-viselet-munkahelyre-klasszikus-ff.jpg
(Kép forrása: vickiarcher.com)

2. Klasszikus újragondolva 

Fogadjunk, hogy ha tárgyalásra mész, még mindig a hagyományos fekete nadrág, fehér blúz, fekete körömcipő kombinációt választod.

Ez egy elegáns, ám túl biztonságos szerelés. Lépj ki a komfortzónádból! Keress olyan vagány ruhadarabokat, melyek különlegessé teszik a megjelenésed.

A klasszikus is lehet egyedi egy mintás, virágos vagy feltűnő színű blézerrel és a vele összhangban levő kiegészítőkkel. Tavasszal és nyáron bátran válassz élénk színeket! A sárga, zöld, piros és rózsaszín melegséget áraszt, így még a legkomolyabb megbeszélés hangulatát is fel tudod dobni pozitív kisugárzásoddal.

5-nagyszeru-viselet-munkahelyre-zakos.jpg
(Kép forrása: vickiarcher.com)

3. Bohókás - Barna és narancs 

Idén a tavasz olyan gyorsan megérkezett, hogy észre sem vettük, és már el kellett pakolnunk a téli ruháinkat. Ilyenkor érdemes átnézni, hogy melyek azok a darabok, amelyeket pár hétig fel tudunk használni a tavasz beköszöntése után is. Mivel a reggelek még hűvösek, senki sem fog furcsán nézni ránk, ha egy ideig még a bokacsizma mellett döntünk.

Könnyű dolgunk van, ha télen felhalmoztunk pár egész ruhát. Ne tartson vissza az sem, ha a ruhák színe nem igazán tavaszi. Élénk nyaklánccal és kalappal máris a szezonnak megfelelően fogunk festeni. A monoton barna kiválóan harmonizál a harsány narancssárgával. Ne ijedjünk meg a narancs rúzstól sem. Ha a megfelelő árnyalatot választjuk, igazán káprázatos mosolyt varázsol, hiszen a fogaink is fehérebbnek tűnnek tőle. 

5-nagyszeru-viselet-munkahelyre-barna-narancs.jpg
(Kép forrása: vickiarcher.com)

4. Vattacukor mámor

Nagyon lányos, nagyon pasztell, de ki kell próbálnod! Elismerem, hogy nem mindenki szeretheti a világos, feminin ruhadarabokat, azonban a pasztellszínű kabát nagyon hálás darab. Nyugodtan választhatsz tetőtől talpig fekete öltözéket, ha egy ilyen színnel egészíted ki.

Egy átlagos munkanapon, interjún vagy megbeszélésen is festhetsz úgy, mintha egyenesen New York utcáiról csöppentél volna a munkahelyedre. 

5-nagyszeru-viselet-munkahelyre-pasztell.jpg
(Kép forrása: vickiarcher.com)

5. Laza sikk

Akárcsak a fogyókúrában, a divatban is vannak olyan napok, amikor csalhatsz. Furcsán hangzik, de nem kell mindig tökéletesen elegánsnak lenned. Hogy miért? Egyrészt azért, mert megunod, másrészt pedig, ha minden nap 100 százalékosan tökéletes lennél, egy idő után környezeted már nem értékelné.

5-nagyszeru-viselet-munkahelyre-laza.jpg
(Kép forrása: vickiarcher.com)

A 90 százalékos tökéletesség után azonban rögtön észre fogják venni, ha ismét előkapod a magas sarkút és a ceruzaszoknyát. Szóval: nyugodtan lazíthatsz néha. A kényelmes viselet is lehet sikkes, ha szűk nadrágot, laza pólót és nőies kalapot választasz. Így még az edzőcipő is teljesen elfogadható. 

minden_reggel_ujno.sk_214.png

Kapcsolódó írásunk 
Cookies