Csak semmi ledér nőciség, túlzó színek, villantó részletek, teátrális látvány! Ami jöhet: alapszínkészlet – fekete-fehér-sötétkék-szürke-bézs –, irodai sikk, egy kis szigor, cseppnyi báj. Ez az illemtan is tanulható, tökélyre fejleszthető! Ha máshonnan nem, hát innen! 

01_73.jpg
Patyolatfehér blúz rakott szoknyával. Az első kunsztmentes, a második antracitszürke szövetén fehér, farkasfogas paszpólozás emel az ünnepi hangulaton (Chantall)

02_80.jpg
Betonszürke szövetruha a minimál jegyében. A szigort a frappáns, loknis anyagbetoldás oldja, meg a bevarrott zsebek. Igazi, klasszikus együttes. (Pietro Filipi) 

03_72.jpg
Gyakornoklányok fehér blúzban, galambszürke szoknyában. A ruhahosszokra ügyelnünk kell! Nincs dekoltázs, combvillantás, csak professzionális megjelenés! (Blúz: Zara, Gant, Szoknya: Max Mara, Zara)

04_56.jpg
A kis pöttyös az elöl gombolós felsőjével, derékban vágott, ráncolt szoknyás alsójával a századelő hangulatát másolja. A többrétegű, bézs fodroktól vidám és romantikus lesz az összkép (Pietro Filipi)

divin.jpg
Az egyberuhát is választhatjuk nagyjelenéshez, ám itt is szempont a szerénység. Franciás szettek piros-fehér-kék részletekkel: puffos ujjú tubusruha, térdig érő szoknyahosszal és szexis kötényruha (Gant, Orsay). Passzol hozzájuk az öblös, farmer kézitáska (Prada). Ez a modell jól bevethető városi flangáláskor, rövidebb kiránduláskor is

05_47.jpg
Papucscipő tükörbársonyból, orrán rokokósan megoldott csattal, szintén az elegancia jegyében (Salvatore Ferragamo)

_d4a9065.jpg
A fehér, ujjatlan blúz és az acélkék csipketrikó párosítása is jól működhet. (Blúz: Mango) Farmerrel utcai szettnek is kitűnő!  

Fotó: Dömötör Ede • Modellek: Bertalan Barbara (Baka) és Kucsera Barbara (Dunaszerdahely)

web-bannerek-hirlevel-01_0.jpg