Tág a világ! Az Instagram azért jó, mert tele van szép emberekkel és szép érzelmekkel, s ezekkel mi is kapcsolódhatunk. 

01_142.jpg

Bemutatás
Czikkcakk, vagyis Czikkely Panni (24, Kiskunmajsa) édes szerelemben él együtt párjával, Ákosmárkkal, aki szintén mérnöknek tanul. Czikkely Panni nem fél hangosan nevetni és szorosan ölelni. Ha épp nem rajzol, hegedüléssel okoz örömet szomszédainak. Folyton megbotlik, hiába jár a föld felett tíz centivel. Mindene a kávé, amit szívesen kortyol, de akár fest is vele.

04_110.jpg

Ragad a szerelem! 
Így néz ki, mikor egy hosszú hajú lány meg egy szakállas srác egy ágyban fekszik. Annyi ikonikus pillanatunk van Ákosmárkkal, pár cukit közülük lerajzoltam. Ez egy igazi ragadós, „sticky love” szerelem. Nektek hogy tetszik?
Ákosmárk nagyon szorgalmas kis egyetemista, és hamarosan épületgépész mestermérnök úr, amiért rengeteget is tesz. Furcsa, mennyire különbözőek vagyunk, pedig egy karra (gépészmérnöki) jártunk, és sokat tanulunk együtt is. Vagyis ő tanult, én nyavalyogtam és halogattam, meg persze próbáltam rávenni valami tanuláskerülő mókára (csináljunk sütit, menjünk sétálni, inkább megmasszírozlak!).

03_133.jpg

Nagyon gyorsan tudok tanulni,
mert hál’ istennek szivacsagyam van, ezért mindig hamarabb végeztem nála. Mostanában (mivel a régi, seggelős módon) már nem kell annyit tanulnom, előszeretettel szórakoztatom, zaklatom őt munkálkodása közben. Dalokat költök neki, fetrengek, produkálom magam (ezt már igyekszik kivédeni fülessel, zenehallgatással), vagy egyszerűen hátulról, mint egy moncsicsi, rácsimpaszkodok. Én egy ilyen lény vagyok: ha valakit szeretek, azt agyonszeretem, és extrán igénylem a figyelmet, törődést.

02_153.jpg

Szerelmes rajzocska a Bálint-napra!
Én nagy kávés vagyok, Ákosmárk viszont csak extrém esetekben iszik kávét, mondjuk, ha reggelig tanulni kényszerül, de akkor is egy icipici csészével beéri. Szeretünk egymás mellé vagy egymással szemben leülni és csendben szürcsölgetni. Ilyenkor minden korty egy boldogságbomba, és a gőzfátyolon át még a világ is szebb.

05_89.jpg

Alvás
Én jól szét tudok terpeszkedni, illetve a hason alvás a kedvencem egy megapaplan alatt. Erről Ákosmárknak vannak különböző vicces fotói, mikor a két talpam kint van (én csak így tudok aludni, legyen bármilyen hideg), meg olyan is, amin csak a jobb kezem lógatom ki, és az ő kezébe kapaszkodom. Ákosmárk néha megijed, mert azt hiszi, hogy nem kapok levegőt. Neki sem egyszerű a két méterével, folyton lelóg a lába az ágyról, ezért inkább összekuporodik. Szeret még nagyokat nevetni álmában, amire mindig felébredek. Egyszer a mutatóujjával megnyomta a homlokomat, mert azt álmodta, hogy megnyomott egy gombot. Én meg egyszer azt álmodtam, hogy Ákosmárk egy másik lánnyal jár. (Ilyenkor simán tudok pukkadni egy teljes napig rá. Persze, nem gondolom komolyan, de ő azért megpróbál kiengesztelni.)

06_68.jpg

Hajbaj
A sok hosszú hajjal sok hosszú hajszál is jár, és tudjátok, olyan ez, mint mikor megfésülöd a kutyát, és abból kijönne még egy kutya. Hát néha belőlem is kijönne még egy hajas baba. Ákosmárk mindig ki van bukva, hogy akkor honnan van még mindig ennyi hajam: tán újra nő éjjel?! A hajkefém hamar „betelik”, és sokszor olyan, mintha beleragadt volna egy szőke „kisállat”. Egyébként mindenhol felbukkannak ezek a hajszálak: padlón, ágyban, és már az alsónadrágjában is talált pár szálat.

07_54.jpg

Lábbaj
Ákosmárknak 47-es lába és 3 db cipője van. Ezeket tökéletes rendben tartja. Az én 37-es cipőméretemhez kisebb helyigény társul, ezért nekem minden évszakra van minimum 5 pár cipőm. Hm, a legtöbbször széthányva... Már megmagyaráztam neki: ugye, jó, ha az ember lányának minden kabátjához és szoknyájához és táskájához és hullámcsatjához van egy cipője? Ákosmárk általában így reagál: Tudod, Pannika, megbeszéltük: Kirchhoff I. (Ez a villamosságtanban a töltésmegmaradás törvénye, a csomóponti törvény, azaz röviden: a befolyó áramok összege egyenlő az elfolyó áramokéval. Ha egy ki, akkor egy be.) Az én olvasatomban ez azt jelenti: ha veszek egy új topánt, egy régebbit bezacskózva elrejtek.

Aki felfedezte őket: 
@nagyvendégiéva

web-bannerek-instagram.jpg

Új Nő csapata