Helemba borvidékén jártunk, a három folyó völgyében, ahol a kora őszi trendeket fotóztuk. Muflonnal is találkoztunk, ott várt ránk az út szélén...

Egyenesen a kifutóról! A kétrészes szett a legendás olasz selyempizsamákat idézi, tarkasága a 60-as évekbe repít. (Szett: La DoubleJ.)

helemba-divat-kezdo.jpg
Kontrasztos minták úsznak az A vonalban lefele bővülő ingruhán. A ráncolt tölcséresség a szoknyát és az ujjakat is bővíti. (A ruha szintén La DoubleJ.)

Lányos, fiús! Pliszés szoknyájú ruha (Zara) táncol a merevebb, vajszín vászonegyüttessel (Carven).

helemba-divat-2.jpg

Törtfehér, gyűrt hatású kelméből készült fodros blúz, hozzá fekete grafikájú, ráncolt, térdig érő szoknyácska. Az ilyen ismétlődő mintasor – esetünkben koronákkal – minden alkatnak jól áll. (Blúz: Mango, szoknya: Valentino.)

helemba-divat-3.jpg

Petty, a megunhatatlan stílusjegy. Mindent kedvessé, kedveltté tesz. A lakkszandál és a kardigána ciklámen pettyektől új életre kel. (Kardigán: Marc by Marc Jacobs, cipő: Manolo Blahnik.)

helemba-divat-4.jpg

Carmen-stílusú, sokszor ráncolt blúz konyakszínű bőrszoknyával. A vállvillantás kifinomultabb, mint a has megmutatása. (Blúz: Zara, szoknya: Jackpot.)

helemba-divat-11.jpg

Új kedvenc a férfiak gardróbjából elcsent öltöny mellénye. Bő nadrághoz szemrevaló. (Mellény: Sandro.) Smink: Mihálko Erika (Nána).

helemba-divat-6.jpg

helemba-divat-7.jpg

A terítés ugyancsak trendi, a göcsörtös szőlőtőke kézműves kerámia (Alföldy István), a szőlődísz nemezből készült (Valasek Valéria).

helemba-divat-5.jpg

A skótkockás tubusruha minden évszakban bevethető (Miu Miu). Háttérben a hatalmas lófej művészi munka, a Dunakanyart fürkészi...

helemba-divat-8.jpg

Két minta is jól működhet egymás mellett, ha megtaláljuk a közös nevezőt. Itt a hideg színvilág és a ráncolt felületek együttállása az. A blúz halvány orgonalila, fémesen csillámló pettyekkel, hatalmas masnival, ráncolt sonkaujjal. A szoknya virágos rétet imitáló mintázata szürkés-kékes háttérben tündöklik. (Blúz és szoknya: Red Valentino.)

helemba-divat-9_0.jpg

A sálgalléros selyemruha hol sűrűsödő, hol ritkuló mintázata vízszintes sávokban ismétlődik. Rendezettsége így ad harmonikus látványt. (Ruha: Red Valentino.)

helemba-divat-10.jpg

• Helyszín: Helemba, Világi Winery • Modellek: Szuri Sisi (Köbölkút), Simona Pavleová (Párkány) • Fotó: Dömötör Ede

elofizetes_uj_no.png

Cookies