Csokiműhelyben jártunk Komáromban, a Chocomaze nevezetűben, ahol izgalmas kézműves csokik készülnek.

Modellünk, Réka a legnőcisebb tavaszi arcát próbálta bemutatni izgalmas kis szettjeivel.

csokis-divat-kezdo.jpg

Színpaletta újrafestve: barackra, levendulára, zsályára, törtfehérre, lazacra. A puffos ujjakkal derekat karcsúsítunk, a ráncolt szoknyákkal ringó lépést biztosítunk... A teltkacsú nőké (is) a világ!

szajas-csokik-nyaloka.jpg
A Chocomaze finomságainak nehéz ellenállni...

csokis-divat-fekete-feher-ruha-fekvo.jpgDolgos hétköznapjainkra a nem túlgondolt ruhákat szeretjük. A tengerészkék, törtfehér tubusruha pont ilyen. Rusztikus, bordázott felülete a ruha érdekessége. (Ruha: Zara)

csokis-divat-fekete-bordazott-ruha-fekvo_0.jpg

Nagyjelenésre még mindig a „kisfekete“ a legnépszerűbb választás. Legyen nőcisen karcsú derekú, libbenő szoknyás, csupasz karokat villantó! Igazi dioros sziluett.Textúrájában sem árt, ha újszerű, mint ez a vonalakkal játszó felület. (Ruha: Max Mara)

csokis-szaj.jpg
Legszívesebben beléjük is harapnánk!

csoki-divat-raklap-kinyujtott-terd-allo.jpg

A kötött darabok is megújulnak, és modern formát öltenek. A gumis derekú, bő szárú kötött nadrág aranyos párja az abroszkockás minikardigán. (Kardigán: Stradivarus, kék kötött nadrág: Molli)

csokis-divat-lila-ruha-hattal-allo.jpg
csokis-divat-lila-ruha-allo.jpg

Levendulalila mezőn fehér virágok. Bájos textíliánkat a bájos, szexis szabásvonal is követi: ráncolt ujjvég, karmegoldás, mellrész. Kerek formákon is szemrevaló. (Ruha: Stradivarius)

csokis-divat-fekete-gyongyos-allo_0.jpg

Mutassunk bátran valamit az ékszereinkből is, hiszen az elmúlt korszak nem engedte! Gömbölyded gyöngyök tehetik még szebbé arcunk, nyakunk vonalát. (Fülbevaló: Zara, nyaklánc: Pandora, kabátka: Mango)

csokis-divat-zold-felso-rozsaszin-szoknya-allo.jpg

Tavaszi színek cukorkaárnyalatokban. Pink és fehér tyúklábminta a szövetszoknyán, halovány zsályazöld árnyalat a vállvillantós pólón. (Felső: Stradivarius, szoknya: Reserved)

csokis-divat-porcelanos-ruha-allo.jpg

A fehér alapon tintakék növényi grafika a finom kínai porcelángarnitúrák eleganciáját varázsolja ruhatárunk elemeire. A „Toile de Jouy“ minta a rokokó korában volt népszerű Franciahonban, ma ismét a fénykorát éli a női ruhatárban (Ruha: Orsay).

csokis-divat-zold-ruha-lefele-nez-allo.jpg

A bőrutánzat előkelő helyfoglaló a divat színpadán. Újdonság, hogy pasztellárnyalatokban hódít a tavaszi módiban. Itt egy zsályazöld szépség ingruha képében, ráncolt kebelrésszel, puffos ujjal. A kedvencünk volt, mert igazán nőies, formás kis darab. (Ruha: Reserved)

cimlap_05-viragos.jpg

• Modell: Balaskó Réka (Nagyudvarnok) • Helyszín: Chocomaze (Komárom) • Fotó: Dömötör EdeSzöveg: Mórocz Szilvia