A tavasz 8 pillanata! Ha igaziból megjön, akkor nagyon-nagyon megbecsüljük. Végre beszippantjuk illatait, és legszebb virágai sziromszíneit öltjük magunkra. Tavasztündérnek, nőcinek öltözünk, bókot fogadunk, kacér játékba fogunk, élvezzük a szoknyát meg a tűsarkút... Segít formába önteni a lélek rezdüléseit. Jótékony elmozdítás.

A kötött pulóver a hűvös napok ruhadarabja maradhat tavasszal is. Persze ide is kell egy nőcis csavar! A gyöngy több méretben felvarrva a nyakláncot pótolja,és egyedivé varázsolja a klasszikust. (Simone Rocha a javából!)

divat-kezdo_1.jpg

Simone Rocha ír tervező varázslatos kollekciót tervezett a H&M-nek. Végre! Kis fény az alagút végén, hogy lesz még jó élet és szép ruha... Csodáljuk meg a legszebb darabokat!

simone.jpg

Az idei tavaszban nagy szerepet kapnak a virágok: akár a tüskék mögött megbúvó rózsa, a megpróbáltatás mögött is ott rejlik a megtisztulás. A tervek közt persze a szabadság visszaszerzése a legfontosabb – nélküle a tavasz csak ígéret marad... A tavaszi vidámságot vigyük tovább a Tudor-stílusú, pörgő szoknyás ruhácskával, egyenesen az 50-es évekből!

rozsaszin-ruha-fekvo.jpg

Brokátszövött, csajosan pasztell kelméje adja a vidámság sava-borsát. (Simone Rocha)

rozsaszin-ruha-allo.jpg

Piknikezni támad kedvünk már első ránézésre. Pirospozsgás, abroszkockásruhácska sok csavarral: aszimmetria, fodrok, gyöngyök... (Simone Rocha)

piros-kockas-ruha.jpg

Vissza a 20-as, 30-as évekbe! Az art deco ruhák lezser eleganciáját, sőt extravaganciájátjeleníti meg ez az állatmintás, „kínaizált“ olívazöld, denevérujjas selyemruha. (Zara)

zold-ruha.jpg

Dalmatamintás, rágógumi- rózsaszínűingruha. Mosolyt csalni jó! (Zara)

dalmata-ruha.jpg

Bézs tüllruha figyelemre méltó piros applikációkkal, ráncolt ujjakkal. Az áttetszőség idén divatkihívás, de bánjunk vele okosan!

szemoldokos-ruha-egesz-alakos.jpg

Igazából a legszebb Simone Rocha-alkotás a H&M kollekcióból (hátul rafinált masnis megkötővel).

szemoldokos-ruha.jpg

A díva-karakter sem maradhat ki a tavaszi öltözékek sorából! A puffos ujj, a fodros-gyöngyös díszítmény, az áttetsző tüll feketéje mind-mind a drámai hatásért felel. A vérpiros virágfejek és a napsárga táska pedig a tavasz hírnökei. (Felső: Simone Rocha, szoknya: Max Mara, táska: Anya Hindmarch)

feket-tull-bluzos.jpg

Virágok: Holocsi Pál (Pálma Virágok Háza) • Modell: Bodó Noémi (Felbár) • Tapéta: Cole & Son • Fodrász: Bartal Vlkan Viola (Dunaszerdahely) • Fotó: Dömötör Ede

Új Nő csapata
Kapcsolódó írásunk 
Cookies