A cushion párnácska Koreában született, s egy merőben új technológiát jelent az arckikészítés terén. Annyit jelent, hogy a sminkünk egyben a bőrápolónk is. A cushion szépíti és karbantartja az arcbőrt.

A terméket a szakember így mutatja be: „A cushion egy légies alapozópárna, amelyben az elasztomer anyagnak köszönhetően a több ezer különböző méretű lyukacska kiválóan egyesül a folyékony alapozóval. Maga a folyékony alapozó és a cushionpárna egy víz- és légzáró tégelyben van, amely segít megőrizni a teljes frissességet. Az applikátor poliuretán anyagból készült, amelynek legfontosabb tulajdonsága, hogy hőszigetelő, ezáltal segíti megtartani a folyadék frissességét az alkalmazást követően is.”

the-cushion-make-up-indito-2.jpg

Az 5000 éves történelemmel büszkélkedő Koreát a 20. század elején földig rombolta a japán megszállás és a háború – ma már viszont a világ egyik leggazdagabb országa. Kozmetikai ipara egy évtizeddel ezelőtt tört be a világpiacra. Ma divatstílusokat, hajviselet- és kozmetikai trendeket teremt. Innen indult el hódító útjára az első hordozható folyékony alapozó, a cushion!

A cushion make-up előtt a BB krém volt a sláger. A BB krémeket „hibabalzsamnak” is nevezik, hiszen alapozóként, sminkalapként és bőrápoló, bőrtónusjavító krémként is megállja a helyét. A problémás bőr számára igazi csodaszer. A cushion make-up azonban a BB krémek hatását is túlszárnyalja.

A cushion make-up teljesen természetes hatású sminket biztosít. Ez igazából a BB krémek új generációját jelenti, mivel ötvözi a könnyű hordozhatóságot, hosszan tartó hatást nyújt a bőrön, és kiváló fedést biztosít a bőrhibákra.

A szett három darabból áll: egy légiesen könnyű párnából, amely több ezer mikroüreget tartalmaz; egy hidratáló, folyékony alapozóból, és egy puha, szivacsos applikátorból, amely pórusmentesen és hibátlanul befedi a bőrt. Az eredmény pedig: tökéletes fedés és ragyogó arcbőr!

cushion-osszetevok.jpg

A cushion make-upok az eladott bőrfedő termékek 40%-át teszik ki – ez a siker legbiztosabb bizonyítéka. Használatuk után a bőr természetes hatást kelt. Az új arckikészítési mód mára az egész piacot meghódította. Megjelentek a további cushion termékek is: az arcpirosító, amely szintén folyékony, láthatatlanul elsimítható a bőrön, és természetes arcpírt mutat. Szintén szivaccsal kell felvinni az ajakra a kétfázisos ajakrúzst. A szemhéjtust a legegyszerűbben és legtartósabban a cushion make-up alkalmazása után lehet felfesteni a bőrre.

Kapcsolódó írásunk: Hialuron arcba, szájba!

–varga–
Cookies