Hegyi Fanni (24) maga a stílus: ha megjelenik valahol, minden szem rászegeződik. Törőcsik Gábor (24) pedig a lélek, sokat nevet, a szeme pedig mosolyog. Ahol pedig a stílus és lélek találkozik: megszületik az Én is ezt érzem márka!

Fanni és Gábor párosából árad a ,,menőség”. Jókedvűek és energikusak, márkájuk fiatalos és lendületes – felirataik az emberi érzéseket képezik le.

en-is-ezt-erzem-kezdo.jpg
Hegyi Fanni és Törőcsik Gábor

A márka varázsa pont az egyszerűségében rejlik. Nincs olyan ember, aki a termékek közt ne találna egy kedvére való darabot, aminek láttán felkiált: Én is ezt érzem! S hogy miért is lehet érdekes számunkra ez a márka? Csak azért, mert kicsit a miénk is, hiszen az egyik alapító, Hegyi Fanni a Csallóköz szívéből, Dunaszerdahelyről származik. Jelenleg pszichológiát tanul Budapesten – ahogy társa, Gábor is. 

– Hogy ismerkedtetek meg?

Fanni: – 2015-ben egy kurzusra jártunk az egyetemen, és megkérdeztem Gábort, hogy nem tudna-e segíteni egy feladatban... Azóta elválaszthatatlanok vagyunk.

– Honnan jött az Én is ezt érzem ötlete?

Gábor: – Tavaly márciusban lezárták az országot, én otthon maradtam vidéken – amúgy ceglédi vagyok. Elgondolkodtam azon, hogy leendő pszichológusként hogyan tudnánk segíteni a bajba jutott embereken. Az járt a fejemben, milyen jó lenne egy oldal, ahová kikerülhetnének az érzéseink és a gondolataink...

Hadd lássák a többiek, hogy senki nincs egyedül a kétségeivel. S ezzel nagyjából megálmodtam az Instagram-oldalunkat. Ám az elején még szó sem volt divatról! Követőink jelezték, hogy jó lenne ruhán is viszontlátni a feliratokat – és ekkor Fanni elkezdett gondolkodni... Miért ne viselhetnénk pólón az érzéseinket?

Fanni: – Egyre többen osztották meg a bejegyzéseinket, és nőni kezdett a követőink száma. Augusztusra harmincezren voltunk, és még abban a hónapban elindítottuk a márkát. Követőink azóta a mellükön viselhetik az érzéseiket. Én is ezt érzem!

– Hogy álltatok neki a márkaépítésnek? Ez nem éppen a pszichológus kenyere...

Gábor: – Van egy divattervező barátunk, Demeter Richárd. Ő sokat segített az indulásnál is. Neki köszönhetően debütálhattunk a pesti Gozsdu-udvarban.

Fanni: –  A márka megszületése után egy hónappal már teljes sebességgel robogtunk. Harminc nap alatt elkészültek a pólók, és túl voltunk az első fotózáson is. Kemény menet volt, de megérte! A Gozsdu-udvarbeli bemutatón pedig kiváltképp izgultunk, hisz nagy márkák mutatkoztak be. Kérdezték is tőlünk, hogy velünk mi lesz. Kimennek csak a fekete-fehér pólók? Mondtuk, hogy így lesz jó, ahogy van! Feketén és fehéren.

hirlevel_web_banner_1_422.jpg

– A feliratokhoz különleges betűket használtok...

Fanni: – A betűk kézírással készülnek, Gábor kivitelezi őket: talán ettől vagyunk mások.

Gábor: – Manapság mindenki a telefonját nyomkodja, egyre kevesebbszer látunk írott feliratot. Ezért nem akartuk, hogy számítógépen készüljenek a feliratok. Mondogatjuk is, hogy a jobb kezemet muszáj lesz bebiztosítani... (Nevet)

Fanni: – Anyukám nagyon szereti az Ezt most elengedem pólót. Amikor nehezebb napja van, mindig azt viseli. Azt mondta, ha lepillant a felsőjére, mindjárt elengedi a mérgét.

Van egy barátnőm, aki orvosnak tanul Pozsonyban. Az államvizsga előtt rendelt magának egy Mindent kibírok pólót...

– Hogyan készülnek a termékek?

Fanni: – Kiválasztjuk az anyagot, majd elvisszük a varrodába. Fontos számunkra, hogy minél több darab helyben készüljön. Mi ketten csinálunk mindent: menedzselünk, csomagolunk. Mindez a pesti lakásomon történik. Azon vagyunk, hogy a jövőben barátságos szállítási díj ellenében megrendelhetők legyenek Szlovákiába is a termékek.

Gábor: – A háttérmunka, a webshop karbantartása és a számlázás az én részem, Fanni a munka kreatív oldalát viszi, ő szervezi a fotózásokat.

Fanni: – Még mindig sok ember ítélkezik, mikor megtudja, hogy valaki pszichológushoz vagy terápiára jár. Pedig mindenki küszködik valamilyen lelki problémával – pólóink segítségével erről is szeretnénk beszélni.

– Mi lesz az egyetem elvégzése után?

Fanni: – Szeretnénk a szakmánkban dolgozni, de a divatot sem adjuk fel. A márka azért ilyen sikeres, mert belerakjuk a szívünket.

Gábor: – A határ a csillagos ég! Szeretnénk szorosabbra fonni a márka és a pszichológia mint segítő szakma közti kapcsolatot. Például a márkanév alatt előadás-sorozatokat tervezünk. Lakberendezési kollekcióval is előrukkolunk: lesznek majd Én is ezt érzem tányérok és kávéspoharak. Hatalmas álmunk egy saját üzlet!

Kórósi Lilla
Kapcsolódó írásunk 
Cookies