Tűsarkú az ágyban vagy egy harmadik a párnák közt? A kanadai Québec Egyetem kutatói azt vizsgálták, miről fantáziálnak leggyakrabban a férfiak. Lássunk ezek közül néhányat!

Egy nem elég!
Ma már nem divat csak egy nővel ágyba bújni, sokkal nagyobb izgalomnak számít, ha több nő kerül a férfiak ágyába. Egyszerűen minden pasi elképzeli ezt a szituációt, s bizony ki is próbálná azt a bizonyos édes hármast...

Egy kis játék
Mindenki szeret az ágyban incselkedni, ám a férfiak többsége örülne, ha kikötöznék őt az ágy széléhez. Hiszen kíváncsiak arra, milyen, amikor kiszolgáltatott helyzetbe kerülnek. Továbbá, arra is éheznek, hogy lássák a nőt ilyen, „uralkodói” szerepben. (Érdekes, a nők pont fordítva gondolkoznak erről, feltehetőleg A szürke ötven árnyalata című könyv miatt. A nők az alárendelt szerepébe bújnának!)

web-bannerek-hirlevel-02.jpg

Spontán akció
A megkérdezett férfiak 30%-a szívesen próbálná ki a szexet olyan nővel, akit alig ismer. Mondjuk, egy idegen, csinos lánnyal a fitneszteremben vagy a zöldségesnél újonnan megismert, őzikeszemű lánnyal...

Szex a szabadban
Olyan helyek izgatják az erősebbik nem fantáziáját, ami nem a négy fal között történik. A férfiak ugyancsak 30%-a szívesen kipróbálná a veszélyes légyottokat. Nem csoda, hiszen ilyenkor az egekbe szökik az adrenalin, valamint úgy gondolják, ezek a tilosban történt huncutságok igencsak megfűszerezik a kapcsolatokat. 

Már csak az a kérdés, mit szólnak ehhez a barátnők, a feleségek és a menyasszonyok. S a másik kérdés: vajon a nők miről ábrándoznak a leggyakrabban?

Dunai Mira

web-bannerek-hirlevel-01_3.jpg