Ha a kapcsolatotokat megelőző ismerkedési fázisban vagytok, akkor elővigyázatosan kell bánni az egyes témákkal. Bizony, vannak olyan témakörök és régi sztorik, amelyeket az erősebbik nem nem szívesen hallgat.

Megvan a randi helye és időpontja, akkor jöhetnek az izgalmak. Szépen lassan követik egymást az események, órákig beszélgettek, és mindkettőtök a jobbik oldalát akarja megmutatni a másiknak. Ám mielőtt egymásba zúgnátok, ez a sok érzelmi hullám teljesen felpörget titeket, és képesek vagytok olyan dolgokról is beszámolni a másiknak, ami igazán unalmas lehet. Mutatjuk, melyek ezek:

A forgalom
 
Késel? Nem találsz parkolót, vagy az összes lámpa piros, és nem bírsz odaérni a randira? Ne magyarázkodj! Kérj elnézést, de ne kezdd el monotonon mesélni az egész napodat, hogy mennyire fárasztó volt, mert őt is elfárasztod vele. Ha a férfi kedvesen megkérdezi, milyen volt a napod, próbáld a vicces részeket és az apró bakikat elmesélni, ami megnevettet titeket.

A fáradtság
 Alig aludtál az éjjel, mégis rábólintasz a randira? Egyik pasi sem kíváncsi a partikirálynő énedre. Főleg nem arra, hogy egy karikás szemű, álmos nő üljön vele szemben. Ha egy ilyen randinak nem látod értelmét, beszéljetek meg egy másik időpontot. Ne hagyd, hogy szegény ott üljön, és az óriási bőröndöket bámulja a szemed alatt, és azon mélázzon állandóan, miért kell téged így látnia.

Az expasid
 Nem, nem és nem! Nincs többé expasi meg volt pasis történetek! Állj le, kezdj új életet, a régi pasidat pedig felejtsd el! Ha jót akarsz magadnak, nem beszélsz a korábbi kapcsolataidról. Ráadásul akkor, ha veled szemben végre ott ül álmaid férfija. Egyik férfi sem kíváncsi az előző kapcsolatodban elhangzott viccekre, becenevekre és expasis történeteidre. Mindenkinek megvan az előélete, ezt jobb nem bolygatni.

unalmas.jpg

A gimis éned
 
Feltehetőleg te voltál az iskola legjobb és legviccesebb nője, amit azonban nem kell állandó jelleggel firtatni. Ha az elhangzott néhány mondat után a férfi nem érdeklődik a téma iránt, inkább hagyd a fenébe a múltat. Arra kíváncsi, hogy milyen vagy most. 

Politika
 Hacsak nem egy politikussal randizol, aki még a szabadidejében is az aktuális helyzetet kívánja megvitatni veled, akkor fogd vissza magad! A pasik amúgy sem igazán kedvelik, ha a nők okoskodnak. Félreértés ne essék: nem az okos nőket nem szeretik, hanem az okoskodókat. Ráadásul a pasikat más témával is el lehet kábítani. Még a politikusokat is!

Derzsi Bernadett