Napjainkban a színes falak divatja dívik. Képeink mégis azt a gondolatot illusztrálják, hogy tiszta fehérben is dizájnos lehet az otthonunk, s jutalmul még megkaphatjuk azt a nyugalmat, amit csak egy tiszta szín képes megteremteni.

Nem a színnel, hanem a tagolt látványelemekkel űzték el az unalmat a nappaliból. A sima fehér fal, valljuk be, unalmas lett volna, ezért a faburkolatot látványosan tagolták. Jól mutat a fekete-fehér kockás szövettel átkárpitozott fotel, a műbőrrel bevont kanapé pedig az állandóságot képviseli a térben. Ne féljünk a kockáktól és a csíkoktól: egy kis izgalmat hozhatnak az otthonunkba. Nem véletlenül tartoznak az örök klasszikusok közé.

feher-lakas-kezdo.jpg

A fehér konyhát a csillogás dobja fel: a kristálycsillár fényességét a csempébe „komponált” mozaikkazetta visszhangozza. A faszínű székek a szükséges pluszt – a természetet – képviselik, s egyben ellentételezik a csillogást, a villogást. Az elszívó tekintélyes kürtője alá látványos párkányzatot terveztek, fehér színével szépen belesimul a látványba. De jó lehet ilyen szép, világos konyhában enni és együtt lenni!

feher-lakas-konyha.jpg

Modern hálószoba kazettás szekrényekkel, piszkosfehér fallal. Van, akinek nem tetszik a látvány? A szürkés-ezüstös huzatok és vázák a sejtelmességet garantálják. Minden elem a jó alvást szolgálja.

feher-lakas-haloszoba.jpg

A lépcsőház is lehet fehér, sőt, a lépcsőket is fehérre festhetjük, a régies, szögecselt fekete fotelek pedig divatossá varázsolják a teret. Az üvegből készült lerakóasztalka a légiesség letéteményese a folyosón. (A fekete mintás tapéta modern és gyönyörű, s mivel kis felületen van, nem fárasztja a szemet.)

feher-lakas-szekek.jpg

Fekete színben tartott geometrikus minták, arany keretek és rácsos lámpaburák, s egy harsogó piros függüny: a fehér falak máris nem tűnnek olyan unalmasnak!

feher-lakas-piros-fuggony.jpg

–nagyvendégi–
Cookies