Itt a tavasz, a lányok ruhái lengébbek, és olykor össze is tévesztik a hálószobai öltözetet az utcaival. Így nem csoda, hogy a férfiak megfordulnak utánuk, a nőknek pedig megnő a sárkányszárnyuk, és pirosan izzó levegőt fújnak az orrlyukaikon keresztül. Megvakulnak a féltékenységtől, és haragjuk megsemmisít mindent, élőt és élettelent egyaránt.

Íme, 8 jel arra, hogy sürgősen változtatnod kell magadon, mert őrületesen féltékeny lettél:

1. Állandóan számon kéred a pasidat. Kivel, mikor és hol járt. Hagyj neki privát szférát, máskülönben be fog golyózni, és menekülőre fogja!

2. Sunyi telefonlesés! Elmegy zuhanyozni, vagy elugrik a mosdóba, és már a telefonjába túrsz! Ez nagyon csúnya dolog, egyértelmű jele a bizalmatlanságnak. Így hogyan bízzon meg benned?

3. Kispécizel egy csajt a munkahelyén, és folyamatosan mérgesíted vele. Hogy biztosan már szemet vetett rá! Egyrészt nem kell felhívnod a figyelmét ilyenekre, másrészt ha téged választott, miért más lányokkal idegesíted őt?

4. Ellenőrzöd! Tényleg azt csinálja-e, és ott van-e, ahogy mondta. Ez már beteges dolognak számít. Bízz meg benne! Ha pedig tényleg okod van a kételkedésre, valószínűleg rossz pasi mellett vagy!

5. Bedobod a durcit! Kínoz téged a féltékenység, de ahelyett, hogy segítenél magadon, vagy megbeszélnétek a dolgokat, látványosan duzzogsz, de nem mondod el, miért. Elárulom, a pasik nem fogják kitalálni, és még jó alaposan össze is veszhetsz velük. Legyél őszinte, mondd el neki, mi bánt igazán!

6. Féltékennyé próbálod tenni, miközben te vagy a sárkány! Ezzel csak rontasz a helyzeten. Minek is kéne még tetőzni az így is generális problémát? Csak káoszt teremtesz magad körül, és ez nem előre, hanem 10 lépéssel hátrébb visz.

7. Megszólod egyfolytában, hogy megnézi a nőket! Ránézett, na, emberek vagyunk, mi is megnézzük a nőket, nemhogy a férfiak! Általános szabály, hogy nézni igenis szabad!

8. Amikor a saját barátnődet is meggyanúsítod, hogy a pasidat figyeli, a pasid meg őt! Mindenkiben már az ellenséget látod. Ez az igazi üldözési mánia! Változtatnod kell!

Ha párt keresel, boldog párkapcsolatra vágysz, akkor dolgozz magadon. Hidd el, meglesz az eredménye! A pasik azokat a nőket szeretik, akik kellemesek, és nem piszkálják őket mindenért. Ha hisztérikusan féltékeny vagy, csak két dologra számíthatsz: beleőrülsz, és közben tutira biztos lehetsz benne, hogy elveszíted őt. S ha nem változol, a következőt is. Az az utánit is. És így tovább.

Derzsi Bernadett

Új Nő csapata
Féltékenység
Forrás: sheknows.com
Cookies