dec 4, 2020
Szeretettel a faluért!
Van egy hangulatos kisközség a Duna szomszédságában. Amitől különleges, hogy tettre kész hölgyek lakják, akiket összetart a falujuk iránt érzett szeretet. Interjú a csallóköznádasdi klubosok vezéregyéniségével.
Szeretettel a faluért!
okt 13, 2020
Szülés után
A szülés után a nő agyát elöntik a hormonok: a védtelen bébit táplálni, ringatni kell, minden rossztól megvédeni, és a nő az első pár hónapban semmi másra nem tud figyelni. A férfi viszont nem érti, miért került ki a pikszisből, hogyhogy már nem ő a legfontosabb.
Szülés után
okt 7, 2020
Te vagy a legfontosabb?
Mindenki azt mondja, hogy „nincs időm magamra”. A férfi és a nő is. A média is arra biztat minket, hogy a személyes boldogulásunkat keressük, ezért folyamatosan veszteségérzetünk van. Ez pedig oda vezet, hogy ma már a válások fő oka nem az alkoholizmus, hanem az, hogy a boldogság kék madarát kergetjük.
Te vagy a legfontosabb?
szep 30, 2020
Se veled, se nélküled
Dóri olyan, mint egy jól fűtött cserépkályha. Hozzá lehet bújni a hosszú estéken. Ám vannak izgalmas esték is, mikor hív a kinti vadon, s ilyenkor az izgága pasi kislisszol a szobából. Otthagyja Dórit, hogy egy-két görbe kanyar után visszatérjen, s kérjen megint Dóri melegéből… Története szappaoperába illő, ám – sajnos – mégis igaz.
Se veled, se nélküled