2024.ápr.16.
A porhintő
A természetben, beleértve az emberi világot, temérdek parazita van. Most azokról szeretnék írni, akik a bizalmatlanságunkból táplálkoznak, s akiket porhintőknek nevezek.
A porhintő
2024.már.3.
Parkolópályán a férfi
Vajon milyen dilemmák foglalkoztatják ma a férfit? Mitől szenved? A férfi szempontjait járjuk körül Kádár Szilvia kineziológussal, aki tízéves pályafutása során több tucat férfit és nőt vezetett a kiegyensúlyozottabb élet felé.
Parkolópályán a férfi
2024.jan.30.
Hős kerestetik
Meggyőződésem, hogy a világ ma is jóból meg rosszból van összegyúrva. És igenis nem adná el mindenki a lelkét, és nem gáncsolja el a szomszédját, még ha megtehetné is.
Hős kerestetik
2024.jan.11.
Robotok a Tinderen
A mesterséges intelligencia megváltoztatja a világot. Ma már könnyedén előfordulhat, hogy a párt kereső személynek egy robot írogatja a válaszokat. Miről lehet felismerni, hogy közbelépett a mesterséges intelligencia?
Robotok a Tinderen
2024.jan.10.
Találkozunk a bíróságon!
Hol van az az idő, amikor örültünk, hogy a járvány alatt otthon leszünk a párunkkal! Összebújtunk a takaró alatt, néztük a legújabb Netflix-sorozatokat, mert kimenni nem volt szabad. Megtanultuk, hogyan létezzünk otthon a nap huszonnégy órájában – vagy mégsem?
Találkozunk a bíróságon!
2023.okt.12.
Vénusz a Marsban
A nők a tűzhely őrzői, a férfiak meg azok, akik eljárnak otthonról munkába, hogy eltartsák a családot. Sok sztereotípia határozza meg az életünket. S ha túl sok a sztereotípia az életünkben, akkor bezáródik körülöttünk a világ.
Vénusz a Marsban
Cookies