Megnyitott a Dunakanyar legújabb hotele, a Grand Hotel Esztergom, 4 csillagos superior szálloda.

Üzemeltetője a Continental Group magyar tulajdonú szállodaüzemeltető cég, a magyar turisztikai szakma egyik meghatározó szereplője.

grand-hotel-esztergom-kezdo.jpg

A lobbyba érkezve grandiózus terek, kifinomult, modern design fogadja a vendégeket.

grand-hotel-esztergom-lobby.jpg

131 igényesen berendezett szobát és 18 tágas luxus lakosztályt kínál 4 szinten, némelyikből csodás panoráma nyílik az esztergomi bazilikára.

grand-hotel-esztergom-szoba.jpg

Pepper, a szálloda beszélő robotja várja az érkező gyerekeket a lobbyban.

A futurisztikus 700 négyzetméteres rekreációs tér, Pepper Élménybirodalma is várja a vendégeket, ami nemcsak kicsiknek, de felnőtteknek is óriási élményt nyújt.

Panorámás, tetőtéri részlege, a Bazilika Day Spa egy kisebb befogadóképességű, exkluzív felnőttbarát helyiség jacuzzival, szaunavilággal, gőzfürdővel és pihenőszobával.

grand-hotel-esztergom-spa.jpg

A hotel kivételes konferencia- és rendezvénykapacitással bír. Konferencia- és rendezvényterme, valamint öt panorámás tárgyalóterme a legkülönbözőbb céges és egyéb rendezvényigények kielégítésére alkalmas. Szomszédjában található az Aquasziget Élményfürdő, melybe a belépést tartalmazza a szobaár.

grand-hotel-esztergom-logo_0.png

⟱⟱⟱

FIZESSE ELŐ AZ ÚJ NŐT, ÉS NYERJEN!
Az Új Nő előfizetői között két személyre szóló ROMANTIKUS HÉTVÉGÉT sorsolunk ki a vadonatúj Grand Hotel Superior Esztergomba!

Megrendelem az Új Nő című képes magazint!

Ára: 15,00 €.
Fizetés banki átutalással: IBAN: SK15 1100 0000 0029 4306 1035 (tüntesse fel nevét és pontos címét).
Információ: info [at] ujno.sk

Külföldi megrendelés: Slovenská pošta, a.s., Stredisko predplatného tlače, Uzbecká 4., P.O.BOX 164., 820 14 Bratislava 214, e-mail: zahranicna.tlac [at] slposta.sk.

elofizetes_uj_no_199.png

Új Nő csapata
Cookies