Ebben az évben már semmi nem állíthat meg bennünket – az Új Nő fantasztikus utazásokat tervez a nyárra!

Lássuk, milyen csodás tájakra kirándulhatnak velünk!

nevtelen_terv-97.png

Álomszerű mesekastély csodaszép parkkal – Lednice és Mikulov

Úti célunk Lednice – a Liechtenstein család birtokában lévő romantikus mesekastély, és Mikulov a varázslatos kis városka. Az épületet csodálatos angolpark veszi körül, amely elnyerte az Európa kertje címet. Eredetileg ez volt Európa legnagyobb épített természetvédelmi területe. Lednice várkastélyát évente mintegy félmillióan keresik fel. Együtt megtekintjük az épületegyüttes belsejét, majd az 1834-ből való, gyönyörű öntöttvas üvegházat, és hajókázunk a gigantikus méretű parkban.

Az itteni látványosságok után átmegyünk Mikulovba, ahol az idegenvezetőnk körbevezet, és mesél a város történelméről, az érdekességeiről.

Időpont: július 23. szombat

A PROGRAM IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!

lednice-kezdo_0_0.jpg

utazas-osszeallitas-elvalaszto.png

Augusztusban a keleti végekre látogatunk!

A keleti végeken egykor élt nemesi családok, történelmi emlékhelyek és a jó keleti borok nyomában – Betlér, Zemplén, Kassa. Járja be az Új Nővel Délkelet-Szlovákiát! Szlovákia keleti térsége kissé távol esik a csallóköziek, mátyusföldiek látókörétől. Pedig mennyi érdekes látnivaló található arrafelé! Az érintetlen táj, a vidéki kastélyok és kúriák, a templomok és kolostorok – mind-mind a meglepetés erejével hatnak a ritka látogatókra. S akkor még a híres Tokaj-vidék borairól szó sem esett!

Időpont: augusztus 27-29.

A PROGRAM IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL

krasznahorka-vara-micsuda_0.jpeg

utazas-osszeallitas-elvalaszto.png

Szeptemberben irány Eger!

Eger az a hely, amelyet nem kell bemutatni. Minden magyar olvasta az Egri csillagokat vagy látta a regény alapján készült filmet. Eger a legősibb és legszebb magyar városok egyike. Gyakran említik mint történelmi várost, de sokan nem is tudják, hogy a település története valójában milyen régre nyúlik vissza. 

Időpont: szeptember 9-11.

A PROGRAM IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL

utazas-osszeallitas-eger.jpg

Idegenvezetőnk az Új Nős utakon: Brogyányi Mihály.

Jelentkezni az office [at] ujno.sk ímélcímen vagy a 0905 975 880 telefonszámon lehet.

minden_reggel_ujno.sk_240.png

Új Nő csapata
Cookies