Nemegyszer irigyeljük a sztárokat, és szívesen cserélnénk velük. De vajon elég-e a hírnév ahhoz, hogy valaki felhőtlenül boldog legyen?

Bizony, a felső tízezerhez tartozók is ugyanolyan gondokkal küszködnek, mint az egyszerű halandók. Őket is megcsalják, ők is padlóra kerülnek, nekik is vannak rossz napjaik, sőt, sokkal-sokkal több, mint nekünk, hétköznapi halandóknak.

a-hiressegek-boldogabbak-kezdo-2.jpg
(© thriveglobal.com)

Gyönyörű, sikeres és gazdag. De ez sem biztosíték arra, hogy ne lépjen félre az ember párja. Cindy Crawford (43) férje, Rande Gerber (47) nem tartozik a mintaférjek közé. A hírek szerint legalább háromszor csalta meg a ’90-es évek szupermodelljét. Legutóbb azzal vádolta meg két egykori alkalmazottja, hogy szexuálisan zaklatta őket. Rande szerint hazudnak. Ami valószínű, mert sok alkalmazott csak azért szegődik el a sztárokhoz, hogy a bulvártól „őszinte vallomásukkal” pénzt szerezzenek.

a-hiressegek-boldogabbak-kezdo.jpgCindy Crawford és férje, Rande Gerber (© Bjorn Wallander / Architectural Digest)

A sikeres gasztronómus 2002-ben egy férfimosdóban szórakozott egy ismeretlen szépséggel – míg felesége mit sem sejtve az ajtó előtt várakozott. Ugyanebben az évben egy diáklánnyal is randizgatott. (Persze, ezeknek a „pillangóknak” a viselkedése nem vet jó fényt az egész női nemre: bármire képesek, hogy a figyelem akár csak másodpercekre is rájuk irányuljon.)

2004-ben derült fény arra, hogy a férj az egyik alkalmazottjával egy szállodában töltötte az éjszakát, miközben Cindy otthon őrizte a gyerekeket.

(A párnak egy kilencéves fia és egy hétéves lánya van.) Ha Cindyt a férjéről kérdezik, ilyen válaszokat ad: „Szerető apa és férj” és „Ő is azt szeretné, amit én: hogy örökké tartson a kapcsolatunk”. Cindy férje mellé állt, és szemet hunyt. Akárcsak Rande cimborája, George Clooney (48). George és Rande jóban vannak, közös jachton töltik a szabadságukat, vagy George olaszországi birtokán – Cindyvel és a gyerekekkel. Ha a házasság nem éli túl a krízist, Cindy elfelejtheti az olaszországi nyaralást. Mert az biztos, hogy a férfiak összetartanak – és Cindy egyedül marad.

A nők jönnek és mennek, a barátságok maradnak mottó alapján. (Az amerikai modellnek ez a második házassága. Első férjéről ezt nyilatkozta: „Richard Gere szétrombolta a tökéletes házasságról alkotott illúzióimat.” Cindy gyerekeket akart, Richard nem. A szépség és a jóképű színész – aki többek között a Pretty Woman és az Oltári nő című sikerfilmek férfifőszerepét alakította – négy évig élt törvényes házasságban.)

hirlevel_web_banner_1.jpg

BárJulia Roberts (41) nemrégiben legutóbbi filmbeli partnerével, Clive Owennel volt látható a lapokban flört közben (azzal a szöveggel, hogy remekül megértik egymást, és milyen jól összeille(né)nek) – mindez csak PR-reklámfogás a nézőszám növelésére. Férjének aggodalomra semmi oka.

Danny Moder (40) ideális férj. A párnak három gyermeke van: egy négyéves ikerpár (egy szöszi kislány és egy vörös üstökű kisfiú) és a csaknem kétesztendős Henry. Danny a családja kedvéért ideiglenesen feladta operatőri állását.

Amíg Julia filmezik, addig Danny a gyerekeket pesztrálja. Az ő gázsija jóval többet hoz a konyhára, mint amit a férje kapna. Legutóbbi filmjéért, a Kettős játék című thrillerért 11 millió eurót kasszírozott.

A papa és a csemeték reggelente biomüzlivel indítják a napot, aztán megöntözik az üvegházban a színésznő s. k. ültetett virágait. Az ebéd a legfrissebb hozzávalókból készül. (A gyerekek kedvence a sült csirke.) A Roberts/Moder házban az a szabály, hogy a legfontosabb munkákat – ide tartozik a főzés és a kertészkedés – ők maguk végzik. Ha Julia nincs otthon, akkor pedig egyedül Danny. Emellett a férj Julia Roberts tanácsadója, együtt döntenek az új filmekről.

Dannyben megtaláltam az ideális férfit. Csodásan megértjük egymást. A családból merítek erőt” – áradozik Julia. Danny új-mexikói farmjukon hallgatja a dicshimnuszt. Biztos jólesik neki. Amíg nem kezdődik az újabb forgatás (Julia hamarosan Indiában, Balin, Rómában és New Yorkban forgat), addig Danny is kitombolhatja magát (Hawaii után a barátaival szörfözik Malibun). Aztán ismét főállású apuka lesz egy ideig.

a-hiressegek-boldogabbak-julia.jpg
Julia Roberts és férje, Danny Moder (© Kevin Mazur / Getty Images)

A bulvár szerint David Beckham (34) is nőcsábász hírében áll. Igazság szerint az ellenkezője az igaz: a mohó nők nem hagyják békén a futballistát. Most ismét arról cikkeznek, hogy válságban van a házassága. Ám a sajtókacsát a sztárfutballista nem hagyja szó nélkül: „Csak Victoriát szeretem” – nyilatkozta a The Sun lapnak. Tagadja, hogy másokkal flörtölne, és hogy egy magyar modellel, Fogarassy Mariannal vacsorázott volna. „Soha nem voltam vele enni.” David és Victoria, az egykori Spice Girls lánycsapat tagja július 4-én ünnepelte 10. házassági évfordulóját – egy közös nyaralással.

a-hiressegek-boldogabbak-beckham.jpg
David és Victoria Beckham (© Karwai Tang / WIREIMAGE)

Stephanie Seymour (40), a ’80-as évek kifutóinak királynője épp egy csúnya válás közepén tart. Amikor beadta a válókeresetet, multimilliárdos férje, Peter Brant kicseréltette közös New York-i villájuk összes zárát. Az olasz miniszterelnök nejének is elege lett. Többé nem hajlandó szemet hunyni férje nőügyei felett.

a-hiressegek-boldogabbak-seymour.jpg
Stephanie Seymour (© Filippo Fior / Gorunway.com)

Veronica Lario (52) nyilvánosan kritizálta férjét, akinek legutóbb egy tizennyolc éves lánnyal volt kapcsolata. Silvio Berlusconi (72) erre szemrehányást tett a feleségének egy talkshow-ban. Szerinte az asszony felült a baloldal rosszindulatú (!) híreszteléseinek. Az olaszok többsége Berlusconi oldalára állt: nincs semmi rossz abban, ha az idősödő férfi fiatal nők társaságát keresi. Sőt, ezzel a férfiasságáról tesz tanúbizonyságot. Egy-két félrelépés Olaszországban nem teszi tönkre egy politikus karrierjét.

Közép-Európában sem, gondoljunk csak a cseh politikusok hangzatos nőügyeire. A feministáknak bizony igazuk van! A világ még mindig két mércével mér: a férfinak többet szabad, mint a nőnek, főleg a „hagyományokon” őrködő Olaszországban.

Angelina Jolie (33) és Brad Pitt (45) háza táján sincs minden rendben – legalábbis a gonoszkodó bulvárlapok szerint. A színész végre találkozhat exfeleségével, Jennifer Anistonnal. Nemrégiben New Yorkban találkoztak. Jen tavaly decemberben egy antik érmét ajándékozott exférje 45. születésnapjára. Brad azóta is egy láncra fűzve viseli az érmét. Hollywoodban azt suttogják, hogy Angelina Jolie nem szereti elődjét, sőt, ahol tud, keresztbe tesz neki, hogy blokkolja a karrierjét. (Jó kapcsolatban van az álomgyár legbefolyásosabb producereivel és PR-stratégáival.) Angelina nem kommentálja a híreszteléseket. Az egykori lázadónak más miatt fő a feje.

Andrew Morton, aki már több hírességről írt életrajzot (többek között Madonnáról, Tom Cruise-ról, Lady Dianáról) – ezúttal a szép Angelina múltjában vájkál. A hatgyermekes színésznő nem élt mindig olyan példás életet, mint mainapság. Pedig a „nyerő páros” vigyáz a titkaira! Belépés előtt a Jolie–Pitt páros minden alkalmazottját alaposan leinformálják. Különösen érvényes ez a testőrökre és a nevelőnőkre, akik együtt élnek a népes családdal. A nagycsalád szigorúan titkos útitervét csak a barátok és bizalmasok kapják meg havonta egyszer. De még így is előfordulhat, hogy bizalmas információk kerülnek napvilágra. És ott a homályos múlt...

a-hiressegek-boldogabbak-jolie.jpg
Angelina Jolie és Bradd Pitt (© Michel Dufour / WIREIMAGE)

Angelina 2000-ben, közvetlenül Billy Bob Thorntonnal kötött házassága előtt pszichiátriai kezelés alatt állt. Akkoriban nagyon nem volt rendben a lelke: három vetélés, öngyilkossági kísérlet, afférok és drogok. Az újságírók hangulatemberként tartották számon. Ha nem tetszett neki egy kérdés, egyszerűen felállt. Ha viszont szimpatikusnak találta a riportert, hosszan cseverészett, és élvezetekre éhes vampnak állította be magát. Tervek? Etikett? Micsoda unalom! Korábbi önmagához képest mára szelíd őzikévé változott. A változás elsősorban a gyerekeinek köszönhető. Szeretne nekik jó példát mutatni. (Három örökbe fogadott és három saját gyermeke van.)

Ezért sem örül annak, hogy Morton ki akarja teregetni (vad) múltját. Egyik korábbi testőr-csapatának főnöke azt ígéri, hogy kipakol. Angelina az egyik legjobb Los Ange-les-i ügyvédet fogadta fel, hogy tárgyaljon vele. A Forbes magazin szerint ma a világ legbefolyásosabb nője – minden hírességet megelőz!

Jády Mónika
Kapcsolódó írásunk 
Cookies