Ugye, te is szeretnél elegáns hercegnő módjára öltözködni? Itt a te időd, kattints írásunkra! Hamupipőke történetét nem kell újra elmesélni – ahogy Meghan Markle tündöklése is felér egy mesével! Napjainkban talán az „ex-sussexi hercegné” története áll legközelebb az amerikai álomhoz. Lássuk a gardróbját!

indito_2.jpg

Meghan hercegnéi karrierje ugyan véget ért (mint tudjuk, férjével, Harry herceggel nem kívánnak többé a királyi családnak dolgozni), ez nem tántorít el minket attól, hogy ne imádjuk tiszta szívből izgalmas, merész és előkelő stílusát! Igaz, rengeteg pénzt, szinte egy vagyont költ a csúcsmodellekre, ami miatt kritizálták is némely alattvalók (és Kate hercegnét állították elé példaképül, aki nemegyszer a Zarában vásárol).
Ennek azonban a Brexittel egyszer s mindenkorra vége szakadt! Mi, divatbolondok pedig alig várjuk, hogy miképpen változik meg a volt sussexi hercegné öltözködése Amerikában. Meghan és Harry ugyanis már a csillagok városában élik mindennapjaikat, elköltöztek Angliából – ezért Meghannek már igazán nem kell törődnie a szigorú udvari szabályokkal, melyeket korábban is szívesen felrúgott.

Nem fogadta ováció Meghan érkezését Angliában – a szigetország lakóinak ugyanis nincs jó tapasztalatuk az amerikai elvált nőkkel, hiszen 1937-ben a leendő angol király, Edward egy elvált amerikai nő, Wallis Simpson miatt mondott le a trónról. A királynő kedvenc unokájának jegyesét azonban hamar megszerették a szigetország lakói, a nők pedig imádták kifinomult, kicsit rebellis stílusát.

Meghan ízig-vérig 21. századi nő, aki tisztában van szuperszexi alakjával, és nem is fél azt megmutatni, persze finomsággal körbefonva. Ugye, már feltűnt, hogy sosem láttuk II. Erzsébetet farmerben, és nem véletlenül! A brit királyi családban nem nézik jó szemmel, ha egy hercegnő a hivatalos eseményeken nadrágban, pláne farmerben jelenik meg a nyilvánosság előtt… Meghan mindig imádta a szűk fazonú farmereket, melyeket remek stílusérzékével pár alapdarabbal (fehér ing, fekete garbó) kombinálva viselt. Épp ezért később sem mondott nemet mindannyiunk kedvenc ruhadarabjára. 

kep_1.jpg

Korábban – hercegnéi státusza előtt – még a szaggatott farmert is bevállalta egy oversize fehér inggel és pár trendi kiegészítővel bolondítva. A hivatalos eljegyzést követően már inkább egy fekete darab mellett tette le a voksát, amit garbóval és zakóval, valamint látványos táskával kombinált. Ki gondolta volna, hogy ilyen jól mutathat egy fekete-fehér kombináció?

kep_2.jpg

Amikor Meghan még a brit királyi udvar teljes értékű tagja volt, többségében azért betartotta a szabályokat, és úgy is ragyogott! Katalin a kabátruhákat részesítette előnyben, Meghan viszont a klasszikus koktélruhákért rajongott. Na jó, volt, amikor egy bőrszoknyával hívta fel magára a figyelmet (lányok, nők, ez a tendencia idén nyáron újra hódít). Meghan tökélyre fejlesztette a fekete-fehér megjelenést: a mi kedvenc szettünk a pliszírozott ruhás összeállítás, ami könnyen lemásolható. 

kep_3.jpg

Meghan a monokróm összeállításokat sem vetette meg, főleg a várandóssága ideje alatt szeretett szettekbe bújni. Nincs is elegánsabb kombináció, mint egy monokróm szett, főleg, ha azt olyan előkelő attitűddel viseli a tulajdonosa, mint teszi azt Meghan!

kep_4.jpg

A legtöbben azért irigylik a hercegnők fényűző életét, mert számtalan alkalmuk van arra, hogy nagy volumenű ruhákban és csillogó ékszerekben pompázzanak. Bár az etikett ebbe is beleszól: délután hat előtt például nem szabad gyémántot és tiarát viselni sem a palotában, sem a hivatalos megjelenések alkalmával.

kep_5.jpg

Nem mellesleg nem szabad túlöltözni egy esemény színvonalát: így fordulhatott elő, hogy a hercegnét farmerruhában kapták lencsevégre egy teniszmérkőzésen.

kep_6.jpg

A Megxit után még nagyobb érdeklődés követte az exhercegné megjelenéseit, ami alól nem volt kivétel utolsó hivatalos munkája, amikor egy meseszép zöld Emilia Wickstead-ruhában tündökölt férje oldalán. Szakértők szerint ezzel az egész világnak szeretett volna üzenni, ugyanis a zöld szín a megújulást és a növekedést és – nem mellesleg – a reményt szimbolizálja (új életére utalhatott?).

kep_7.jpg

Meghan nagy tapasztalatot szerzett már Hollywoodban a vörös szőnyeges eseményeken. Igaz, hogy nem volt ismert színésznő, csak D listás, de azért volt ideje tökélyre fejleszteni a stílusos megjelenést. Várjuk tehát a post-Sussex korszakot!

Kász Attila

 

Kapcsolódó írásunk: Nantucket színesben

web-bannerek-instagram.jpg

Új Nő csapata