2023.nov.28.
Törékeny homokszemek 5. rész
,,Az utolsó estén a híres bohém negyed, Szkadarlija egyik éttermébe mentek vacsorázni. A szőlőlugassal körülvett kerthelyiség udvarára lépve sűrű, étvágygerjesztő illatok csapták meg Laura orrát." Janković Nóra novellája
Törékeny homokszemek 5. rész
2023.nov.27.
Guy de Maupassant: Nászút
,,Ó, én csak a nászutamat sírom vissza. (...) Az életben ez az egyetlen álmunk teljesedik be... (...) Életünknek csupán ez az egyetlen szakasza merő varázs, ez az egyetlen ábrándunk, amely oly zavartalan, hogy csak hónapok múltán ocsúdunk fel belőle..." Guy de Maupassant novellája.
Guy de Maupassant: Nászút
2023.nov.24.
Törékeny homokszemek 4. rész
,,Reggelre kitisztult az ég, és az előző esti viharról már csak pár pocsolya árulkodott a kertben. Laura fogta a jegyzeteit, a laptopját, és kitelepedett dolgozni a teraszra. Már alig várta, hogy végre ott legyen, személyesen is megnézhesse a képeket, összeválogathassa a kiállítás anyagát." Janković Nóra novellája.
Törékeny homokszemek 4. rész
2023.nov.22.
Törékeny homokszemek 3. rész
,,Kiskosztümjét undorodva a nappaliban terpeszkedő, piros EKTORP kanapéra dobta, a többi holmiját pedig a szennyesládába. A fürdőszobába menet kivette hajából az apró kis fekete pillangókkal díszített francia csatot, amellyel napközben rakoncátlan, barna fürtjeit próbálta több-kevesebb sikerrel összefogni." Janković Nóra novellája.
Törékeny homokszemek 3. rész
2023.nov.20.
Törékeny homokszemek 2. rész
,,Másnap aláírták a vételi szerződést. Míg Zsolt a munkálatokat ellenőrizte, megpróbálva nem szívrohamot kapni a mesterek hanyagsága miatt, addig Laura a ház mögötti gazos kertből varázsolt színpompás oázist. Mégis minden gond, összetört csempe, meg nem érkezett tetőcserép ellenére úgy érezték, a világ legboldogabb emberei ők." Janković Nóra novellája.
Törékeny homokszemek 2. rész
2023.nov.19.
Törékeny homokszemek 1. rész
,,Az első randevúk izgalma járta át a testét, ahogy óvatosan, lassan, mintha csak félne az első érintéstől, az elképzelt egymásra találás beteljesülésének pillanatától, belebújtatta lábát a régóta vágyott cipőbe." Janković Nóra novellája.
Törékeny homokszemek 1. rész
2023.szep.27.
Vera, te bestia!
,,Miért hagytam, hogy rászedjen erre? Egyáltalán: miért gondoltam, hogy ez az egész jó buli lesz? Én balga! Hiszen minden egyes alkalommal ezt csinálja velem! – fortyogtam." Derzsi Bernadett novellája.
Vera, te bestia!
Cookies