2023.szep.27.
Vera, te bestia!
,,Miért hagytam, hogy rászedjen erre? Egyáltalán: miért gondoltam, hogy ez az egész jó buli lesz? Én balga! Hiszen minden egyes alkalommal ezt csinálja velem! – fortyogtam." Derzsi Bernadett novellája.
Vera, te bestia!
2023.aug.25.
A sokadik Ő
,,Én nem félek ismerkedni. Nem félek attól, hogy megint darabokra törik a szívemet. Nem! Ugyanúgy randizok, és élvezem az életet, mint eddig. Nem lankadok, nem csüggedek." Derzsi Bernadett novellája a megingathatatlan szerelemről.
A sokadik Ő
2023.aug.23.
Most mi a bajod?
,,A férj a felesége után megy a konyhába. A gyerekek az ebédlőben marják egymást, és hangosan civakodnak. A nő figyelmezteti őket, szeretne csendet." Mészáros Krisztina novellája.
Most mi a bajod?
2023.aug.23.
Az ájtatos manó
,,A nyurga, zöldruhás hölgy szeretkezés közben meglepő nyugalommal fordult hátra a válla fölött, majd egészséges étvággyal nekilátott az őt karoló párja fejének. Tibornak gyakran voltak ehhez hasonló horrorisztikus álmai, amióta megismerte Angélicát." Forgács Péter novellája.
Az ájtatos manó
2023.júl.29.
Első látásra
,,Mosolyogva lépek le a kisbuszról, amely a parkolóházból Piran központjába szállított. Már a buszban tudtam, hogy ez a hely megint elrabolja a szívemet, újra és újra." Gyurkovics Anikó írása.
Első látásra
Cookies