Idén nyáron 70. születésnapját ünnepli az (Új) Nő: magazinunk ennek örömére saját ruhakollekciót tervez, melyben Rencés Kovács Juli, a LoveColors tervezője lesz segítségünkre!

Augusztus végén pedig fogadást szervezünk hűséges olvasóinknak: kövessék figyelemmel a magazint további információkért!

juniusi-lapajanlo-kezdo.jpg

Címlapunkon Faragó Barbara pózol, s divatanyagunkban hamisítatlan kastélyhangulatot idéz meg igazán nőies nyári ruháiban. Divatanyagunk a magazin 12. oldalán található.

juniusi-lapajanlo-divat.jpg

lapajanlo_elvalaszto_1.png

A pipacsot és a lila mákot a Csallóköz kellős közepén kapta lencsevégre fotósunk, Dömötör Ede. Megtudhatjuk, miért nem jó, ha a mák között pipacs van, s miért szép igazán a végeláthatatlan földeken hullámzó lila mákvirág. A hattyúk titkos életét fotósunk a kora esti aranyórában leste meg a balázsfai kanálison. Fotóriportjainkat a magazin 6. és 28. oldalán tekinthetik meg.

pipacs-es-mak-kezdo_0.jpg

lapajanlo_elvalaszto_1.png

Vezető szerkesztőnk, Ollé Tamás a boldog békeidőkről elmélkedett: milyen a múlt, a jelen és a jövő egy fiatal, húszas évei közepén járó fiatalember szemével? Írásunk a 10. oldalon.

juniusi-lapajanlo-boldog-bekeidok.jpg

lapajanlo_elvalaszto_1.png

Dráfi Anikó a gyermekkori altatásról fejti ki véleményét magazinunk 66. oldalán.

juniusi-lapajanlo-altatas.jpg
(© Meg Loeks)

lapajanlo_elvalaszto_1.png

Kárpáti Anita színésznőből lett műkörmös: technikákról, életutakról és a jó körmös ismérveiről számolt be nekünk. Interjúnk a magazin 68. oldalán.

juniusi-lapajanlo-kormos.jpg

lapajanlo_elvalaszto_1.png

Kovács Orsolya pszichológust arról kérdeztük, miért nem jó, ha kiposztoljuk gyermekünk tiszta egyes bizonyítványát. Cikkünk a magazin 44. oldalán található.

tiszta-egyes-bizonyitvany-kezdo_0.jpg
(© Wall Street Journal)

lapajanlo_elvalaszto_1.png

Strédl Terézia (pszichológus) az emberi kapcsolatokban egyre gyakrabban fellelhető bizonytalan kötődésekről, talajvesztésről mesélt nekünk. Megismerkedhetünk a kötődési stílusokkal, s az örök kérdésre is választ kaphatunk: miért (ne) lépjünk félre? Interjúnkat a magazin 22. oldalán olvashatják.

juniusi-lapajanlo-kotodes.jpg
(© Ghada Amer)

lapajanlo_elvalaszto_1.png

Csontváry Kosztka Tivadar A magányos cédrus című képe arról igyekszik meggyőzni bennünket, hogy a jó mindig győzedelmeskedik. Ezt azonban nehéz elhinni, amikor a Sajó katasztrófáját látjuk – keresztet vethetünk egykor szép folyónkra? Írásaink a 26. és a 42. oldalon találhatók.

sajo-kezdo_0.jpg

lapajanlo_elvalaszto_1.png

Férfiakat faggattunk: mi fontos számukra egy kapcsolatban – s egy olyan nő is válaszolt nekünk, aki mindent megad az erősebb nemnek, amire csak vágyik. Cikkünk a magazin 34. oldalán.

juniusi-lapajanlo-mi-kell-a-ferfinak.jpg

lapajanlo_elvalaszto_1.png

Magazinunk fontos témája a családon belüli erőszak: megtudhatjuk, milyen érzelmek mozgatják ilyenkor az elkövetőt és az áldozatot, hogyan kezelik az ilyen ügyeket itthon és más országokban, valamint bepillanthatunk az utóbbi idők leghíresebb perpatvarába, a Johnny Depp és Amber Heard között folyó tárgyalásba is. Cikksorozatunk a magazin 45. oldalán kezdődik.

juniusi-lapajanlo-eroszak.jpg

lapajanlo_elvalaszto_1.png

A természethez is közelebb megyünk: Jancsó Bernadett munkatársunk növénygyilkos kalandjairól mesélt, Jámbor Mónika pedig mindenkit igyekszik meggyőzni róla, hogy a hazai kertekben termesztett zöldségeknél nincs jobb! Írásainkat az 54. és az 57. oldalon olvashatják.

juniusi-lapajanlo-kerteszet.jpg
(© Tanaka Tatsuya)

lapajanlo_elvalaszto_1.png

Kedvenc konyhai eszközeikről Zilizi Pónya Edina, Szvorák Lilla és Zirig Árpád számolt be nekünk, receptjeinkben pedig a bodza dicséretét zengjük. Írásunkat az 58. oldalon kezdődnek.

juniusi-lapajanlo-bodza.jpg

lapajanlo_elvalaszto_1.png

Otthon rovatunkban a teraszon szőtt álom házába nyerhetünk bepillantást. Képeink a magazin 62. oldalán.

juniusi-lapajanlo-lakas.jpg

elofizetes_uj_no_333.png

Új Nő csapata
Cookies