A hűvös őszi időben fokozottan kell a lelkünknek egy csipet sikk, nőcis báj! Hogyan legyünk a munkahelyi mindennapokon is derűsek? Színesek és izgalmasak?

A borongós őszi napokon jól esik, ha nem csak szürkét és barnát látunk: a villogó piros színek és a fagyirózsaszínek nem csak a megjelenésünket, hanem a kedvünket is jelentősen feldobhatják.

kabat-alatt-kezdo.jpg

Az októberi idő ellenére játszunk bátran a színekkel és az anyagokkal: amint ledobjuk a kabátunkat, garantáltan mi leszünk a legsikkesebbek!

piros-szoknya-bluz.jpg
Bíborban játszó szett blúzzal, átlapolós szoknyával. Szerencsénkre a virágmintát a vezető divatházak az őszbe is áttelepítették. A szoknya pedig két felület és szín társításával kísérletezik.

feher-felso-kek-szoknya.jpg
Kék korszak. Tavaszinak hihetnénk a lepkemintás szoknyát, azúrkék retikült és halványkék blúzt így összekomponáló látványt, ám ez itt az ősz kelléktára. Érdekessége a blúz ujján tekerőző fodorsáv.

barna-feher-kabat.jpg
Jégkék és homokbarna felületek geometrikus játékából született ez a köntösszerű mellény. Az őszi ruhatár igazi megmentője arra az esetre, ha azt éreznénk: Nincs egy rongyunk se!

kek-egyberuha.jpg
A farmer is lehet a munkahelyi sikk része. A mostanság reneszánszát élő rátétes ezüstapplikációk a farmerruhát is egy lépéssel előkelőbbé avatják.

piros-felso-rozsaszin-szoknya.jpg
Ruhaimádóknak itt van a piros és a rózsaszín együttállásából született, izgalmas, pliszés aljjal megálmodott szépség!

web-bannerek-instagram.jpg

Mórocz Szilvia