Nyárelő, napsütés... Kapálni kellemes, vagyis dehogy: az elején a kapa feltöri a tenyerünket, derekunk meg leszakad, de a jutalmunk édes, mert finom terményeket ad a fekete föld. Barbi falusi lány, szakértő módon fogja a kapát, mert otthon gyakran kiküldik a kertbe. Ami lelkesítő: munka közben karcsú derekat formázhat, vállat, combot, vádlit villanthat, ráncos szoknyában perdülhet, létra fokára leülhet, de hajat is lobogtathat. A ruhák még ropogósak, pár perce csomagoltuk ki őket a dobozból, a futár fél lábbal még a kertkapuban van...

Végig gombolós ingruha pilótazsebekkel, derékövvel, ujjfelgombolással. (ORSAY)

piros-ruha.jpg

Tarkarét-ruhánk szexi, vállvillantó tubus, trendi puffos ujjakkal. (BERSHKA)

viragos-kapalos.jpg

Vállfodrocskái jóvoltából angyalkaruhának is becézhetnénk ezt a fehér cukiságot. Persze, szűziesnek nem mondanám, gumis textúrája folytán minden domborulatot megmutat. De mikor, ha nem nyáron? (BERSHKA)

feher-oldalrol.jpg

A nőcis lányok rajonganak az ilyen derékban vágott, fodros aljú ruhákért. Ez a vaníliasárga modell ráadásul vasalásmentes, turistabarát verzió, hiszen alapanyaga gyűrt, gumírozott dzsörzé. (MANGO)

sarga-gerebleyzos.jpg

A gumicsizma és lovaglócsizma hibridje egy vidám, angolos, kockamintás betéttel divatozik. Mikor kerül sorra? Esős, sárban tapicskolós minifesztiválok és túrák segítőtársa lehet. (Carolina Herrera kerti modellje akciósan érkezett.)

gumicsizma.jpg

Különcök lennénk? A víruskorszak új kiegészítőt pottyantott az életünkbe. Ha már ezt dobta a gép, viseljük extrán! Kézügyesek pikkpakk lekoppintják ezt a dekoratív, virág borította modellt. (PÁLMA VIRÁGOK HÁZA, Dunaszerdahely)

feher-szembol.jpg

Fotó: Dömötör Ede • Modell:Bertalan Barbi (Baka)

 

Kapcsolódó írásunk: A nő 7 arca karantén idején

web-bannerek-instagram.jpg

Új Nő csapata