Sokfélék vagyunk, több szerepkörben működünk életünk színpadán. Ez izgalmas életfeladat, hiszen a monotónia nem a sajátunk. Képgalériánk ezt a csodálatos sokszínűséget mutatja be egymástól merőben eltérő ruhakreációkkal.

Szexi szett monokróm hangulatban. A bordázott, pántos felső csak épphogy kiegészíti a matt együttest. Az elöl sliccelt csőszoknya a kulcsdarab, stílusban a farmerhatást hozza, csakúgy, mint a dzseki. (Törtfehér bőrhatású szoknya: Zara, dzseki: Bershka, felső: Zara, cipő: Asos)

indito_21.jpg

indito2.jpg

A tengerészkék harangszoknya sokfunkciós darab. Esetünkben a fehér inggel alkot klasszikus párost. Utóbbit a fiúktól is elcsenhetjük. (Csizma: SIMMI London, sötétkék szatén szoknya: H&M, fehér ing: Zara)

szoknya.jpg

szoknya2.jpg

szoknya3.jpg

A sortot egy részletgazdag melegítőfelsővel párosítottuk: a color blocking jegyében a bordós-kék felületeket trikolor szalagok sávja választja el egymástól. (Cipő: Nike Zoom 2K, a többi: Nike)

sort1_0.jpg

sort2.jpg

sort3.jpg

_d4a0299_0.jpg

barna-borruha.jpg

_d4a0139.jpg

Fotó: Dömötör Ede • Helyszín: DAC Akadémia, Dunaszerdahely •Modell: Kurucz Klaudia (Felvidék Szépe 2017) és Pogba, a magyar vizsla 

Kapcsolódó írásunk: Hagymás divat

web-bannerek-instagram.jpg

Új Nő csapata