FIZESSE ELŐ AZ ÚJ NŐT!

KEDVENC MAGAZINJA MINDEN HÓNAPBAN HÁZHOZ JÖN!

ket-szamot-ingyen-kap-kezdo.jpg

Ezentúl 76 oldalon jelenünk meg, még szebb köntösben. Előfizetőink +8 oldalt kapnak ugyanazért az árért, emellett részt vesznek AJÁNDÉKESŐNK sorsolásában. Aki új előfizetőt hoz, az szintén bekerül a sorsolásba!

Megrendelem az Új Nő című képes magazint!

Ára: 15,00 €.
Fizetés banki átutalással: IBAN: SK15 1100 0000 0029 4306 1035 (tüntesse fel nevét és pontos címét).
Információ: info [at] ujno.sk

Az Új Nő megjelenik tizenkétszer egy évben!

Külföldi megrendelés: Slovenská pošta, a.s., Stredisko predplatného tlače, Uzbecká 4., P.O.BOX 164., 820 14 Bratislava 214, e-mail: zahranicna.tlac [at] slposta.sk.

ajandekok.jpg

PLUSZ 10 OLDAL!

Ennyi plusszal kapja kezébe az olvasó január–februári dupla számunkat. Nekünk is nehéz volt, ránk is keveset sütött a nap, bennünket is elért a vírus, és mi is, mint mindenki, nehezített körülmények között dolgoztunk. Az újságíró nehezen tudja végezni a munkáját, ha nem tud találkozni a riportalannyal, nem tud kiutazni a helyszínre, sőt, a végén még a helyszínek is bezárnak, ahol azok az érdekes cselekmények történnek, amelyekről tudósítani szeretné az olvasót.

Nem töltekezhettünk abból a varázserőből, ami a kivételes emberekből, a riportalanyainkból árad. Munka közben sokszor a tű hegyén táncoltunk, az „ezt még lehet, azt már semmiképp” határmezsgyéjén.

Tavaszi divatanyagunkat a teljes lezárás előtti napon fényképeztük, az ipolyszalkai biogazdát szintén az utazási korlátozások életbelépése előtt sikerült mikrofonvégre kapni. Gyorsan, gyorsan, mert szürke lesz a föld, szürke lesz az ég, kopár az út…

cimlap-egesz.jpg

A lap, amelyet kezébe kap az olvasó, a tömény valóság tükre. Nem a lefojtott életet vettük nagyító alá, hanem az igazit. Egyszer megint ennyire teljes életet fogunk élni, ennyire szorosan fogunk egymás nyakába lihegni – és igenis kezet szorítunk mindenkivel, aki megérdemli a csodálatunkat. Jó olvasást kíván a szerkesztőség nevében: Nagyvendégi Éva

Az ujno.sk és a nyomtatott Új Nő azonban nem ugyanaz! Egyek vagyunk, mégis mások, más írásokkal, más megjelenéssel.

S ahhoz, hogy igazán megismerjenek bennünket, egyenest az oldalunkra kell kattintani, úgy válogatni a tartalmak között. Olvassuk, szerkesszük együtt a weboldalunkat is. Várjuk ötleteiket, riportalany kerestetik!

Kattintsunk egyenest az ujno.sk-ra!

hatlap-feher-vagott.jpg

hirlevel_web_banner_2_129.jpg

Kapcsolódó írásunk