Az irodalomfalóknak a könyvtár maga a csoda. Vadászterület, kincsesbánya, örök szerelem, korlátlan meglepetések tárháza, ahol hosszú órákat tölthetünk.

Nem csak könyvmolyoknak való – arra is alkalmas, hogy bemutassuk legfrissebb márciusi szettünket.

konyvtarba_jar_konyves_divat00002.jpg

A zöld gyűrű és a könyvecskék 3D-nyomtatóval készülnek a csillogó szemű nebulóknak, szigorúan itt, a könyvtárban.

konyvtarba_jar_konyves_divat00001.jpg

Hogyan viseljük a megszokottól eltérően kedvenc nadrágkosztümünket? A tengerészkék pulóver kiváló társa a galambszürkének. (Blúz: H&M, pulóver: Weekend Max Mara, nadrágkosztüm: Orsay.)

konyvtarba_jar_konyves_divat00003.jpg

konyvtarba_jar_konyves_divat00009.jpg

Kényelmesen, komolyan, ám nem mereven. A fehér puplinblúzocskán kettesével sorakozó gombok és a finom gyöngysor a zakó férfias szabását ellensúlyozzák. (Nadrágkosztüm, blúz: Orsay.)

konyvtarba_jar_konyves_divat00004.jpg

Fehér blúz felett viselt kockás hátasszoknya. Gombbal záródó vállpántja diáklányos, kortalanul bájos ötlet. (Hátasszoknya: Miu Miu, blúz: H&M.)

konyvtarba_jar_konyves_divat00005.jpg

konyvtarba_jar_konyves_divat00006.jpg

A tyúklábminta kihagyhatatlan. A masnis, aranylóan csillogó blúz csipetnyi komolysággal fűszerezi a mintasokadalmat. (Kosztüm és blúz: Orsay.)

konyvtarba_jar_konyves_divat00010.jpg

Két öltözék a 90-es évek világából két különböző stílusban: indigó farmeroverall enyhén trapéz nadrággal (Orsay), valamint maxi bőségű pamutkabátka egy fekete csipkecsoda felett viselve (Orsay, kabát: Carven).

konyvtarba_jar_konyves_divat00011.jpg

Kockás és pöttyöskét jó barát, már ha színkombinációban is meglelik a harmóniát. A körszoknya abroszkockás, a rövid állású kardigán maxipöttyös. A retikül Chanel-jellegű, buklé, a körömcipellő pedig nyitott sarkú, tavaszi. (Kardigán és táska: Orsay, szoknya: Miu Miu, cipő: Reserved.)

konyvtarba_jar_konyves_divat00008.jpg

konyvtarba_jar_konyves_divat00007.jpg

Örök jelenet a könyvtárban

Az olvasó: Jó napot!
A könyvtáros: Mit parancsol? Segíthetek?
Az olvasó: Egy könyvet keresek. Az a címe, hogy  „A tökéletes férfi”.  Merre találom?
A könyvtáros: Hátul van, a mesekönyveknél...

• Helyszín: Dunaszerdahelyi Csallóközi Könyvtár • Modellek: Mészáros Szabina, Aranyossy Viktória (Dunaszerdahely) • Fotó: Dömötör Ede

elofizetes_uj_no.png

Kapcsolódó írásunk 
Cookies