Annak ellenére, hogy előttünk áll a hideg évszak, a tervezők gondoltak egy merészet, és egy olyan kelméhez nyúltak, amelynek eddig nem volt sok keresnivalója a dolgos hétköznapok viseletkultúrájában. Nos, a hírhedt latex és hasonszőrű társai lettek helyzetbe hozva!

Őket ez idáig bizonyára a színpad, a show-biznisz és a fülledt erotika világából ismerhettük. Előéletük miatt vélhetően nem sokan merik majd őket bevállalni, épp ezért ez a kollekció a trendbátraknak szolgál ötletekkel.

latex-kezdo.jpg

Nincs a latexnak olyan kombinációja, amellyel ne lehetne mindenki igényeit kielégítnei: a bevállalósabbak és a szende divatozók is megtalálhatják a kedvükre való fénylő darabokat!

ezust-szoknya.jpg
A 90-es években a latex kifejezést használták az ezüstösen fényes cicanadrágokra, pedig nekik nem sok közük volt hozzá. Utódja, a higanyezüst csőszoknya piros kötött pulóverrel pedig a szigorú irodai etikettel is sikeresen megbirkózik.

piros-kabat.jpg
Nagyon piros, nagyon latex, s egyben nagyon merész kabátruha. Popsztárok előnyben!

piros-szoknya.jpg
A jó- és rosszkislány-keverék címke illene leginkább az 50-es évek által formatervezett new-look ruhához ebben a pipacspiros lakkbőr kivitelben. A szűk cicanadrág pedig az a darab, ami még mindenkinek belefér.

kek-kabat.jpg
Az eddig az alternatív divat kelléktárába tartozó kelme egy ilyen klasszikus, trencskós alakváltásban is jól működhet, mint utcai darab.

web-bannerek-instagram.jpg

Mórocz Szilvia
Kapcsolódó írásunk 
Cookies