Az őszi ruhatár alapja minden kétséget kizáróan egy jól megválasztott bőrdzseki. Idén a legtrendibb fazon a ’90-es évek visszatérőjének is mondható, motoros stílusú darab.

A legmenőbbek ebből is a kihajtós gallérral készült változatok lesznek, illetve azok, melyeket felvarrókkal vagy más díszítésekkel turbóztak fel.

bordzseki-indito.jpg

A bőr- vagy műbőr dzsekik vagány kinézetet kölcsönöznek, és a hiedelmekkel ellentétben nem csak maszkulin, hanem extrán nőies hatást is elérhetünk velünk!

dzseki-elso.jpg
Alap a szaggatott, sötét színű farmer, és a legegyszerűbb szabású, egyszínű póló. A koronát a fekete bőrdzseki és a párducmintás kiegészítők teszik fel a szettre – ezektől lesz igazán látványos.

dzseki-masodik.jpg
A dzseki persze nem csak fekete lehet: válogassunk kedvünkre a bordók, barnák, vagy akár a napsárgák között! A rózsaszín bőrdzsekivel különösen nőies hatást érhetünk el, rácáfolva ezzel a ,,rosszkislányos" kinézetre.

dzseki-harmadik.jpg
A párducminta mellett a kígyóbőr hatás is a barátunk: megjelenhet a laza bokacsizmán és a láncos, rojtokkal feldobott laptáskán is. A dzseki pedig nem csak a mindennapi viseletünk része lehet, ugyanis egy elegáns egyberuha fölé is bármikor felkaphatjuk!

web-bannerek-instagram.jpg

Mórocz Szilvia
Kapcsolódó írásunk 
Cookies