Az ízléses fény
Kénytelenek vagyunk hozzátenni az ízléses jelzőt, ugyanis tavaly óta megszaporodtak a különféle csillámszíneket egymásra halmozó aprócska gépek, melyeket a házak falára vetítenek. Ezt a megoldást senkinek sem ajánljuk, ugyanis rendkívül giccses hatást kelt. Helyette idén karácsonykor a minimalizmusé a főszerep! A természetes anyagok (fa, bőr) kerültek előtérbe, no meg az „ízléses” fénydekorációk. Ez alatt az egyszínű, csiricsáré megoldásokat mellőző dizájnfényekre gondolunk. Tippünk: Ma már nagyon olcsón hozzá lehet jutni olyan apró égősorokhoz, melyek segítségével igazán csodás hangulatot teremthetünk! A kis füzérekkel pillanatok alatt bearanyozhatjuk otthonunkat.

A puha, paradicsomi állapot
Ha még nem szereztünk be télire igazán puha és kényelmes párnákat vagy huzatokat, akkor most tényleg eljött ennek is az ideje! Gondoljunk csak bele: az ünnepek alatt az ágyon, kanapén, kényelmes fotelekben szeretünk leginkább heverészni és pihenni. Ehhez aztán kiváltképp dukál egy jó kis relaxszett. Tippünk: Karácsonyi ajándékötletnek sem éppen eldobnivaló egy jó puha párna és pléd! Nézzünk szét szeretteink otthonában, s ha tudjuk, milyen stílusban dekorálnak szívesen, ne habozzunk! Egy pléd és egy ízléses kis párna mindig jól jön a háznál!

Koszorú
Az idei adventi koszorú nem maradhat szó nélkül! Egyszerűségében legyen nagyszerű. Ez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy egy tálra helyezzünk el négy gyertyát, és slussz-passz! Helyette igyekezzünk kreatívabb megoldásokat találni! Tippünk: Nem kell sok pénzt kiadni egy igazán vagány koszorúért. A hobbiboltban biztosan ráakadsz majd egy fából készült, leginkább fiókhoz hasonlító dobozra! Vegyél hozzá gyertyát, szerezz be fenyőágat, kisebb tobozokat és egy-egy apró csillagot vagy fénylő, fehér gömböt! Fél óra alatt, hipp-hopp, kész is a saját, kézműves adventi koszorúd. Úgyis az lesz a család számára a legszebb, amit te magad csináltál!

Előkelő csodák
Minden karácsonykor megfogadjuk, hogy nem veszünk már több díszt, dekort, tálat, függönyt, asztalterítőt... Aztán valahogy mégis sikerül néhány új darabbal hazatérnünk. Ne halmozzuk a díszeket, s borítsuk be velük tetőtől talpig a házat! Hiszen lassan már a karácsonyi díszeket sincs hol tárolni... Tippünk: Ha nem bírunk ellenállni az idei trendeknek, akkor csillapítsuk dekoréhségünket egy-két olyan kiegészítővel, mely egyszínű (piros) és mégis rendkívül mutatós! Vagy vegyünk a fára díszeket: apró csillogó rénszarvast vagy egy picike üveghattyút. Egyet vegyünk, de rendeset, s az legyen igazán előkelő és elegáns. 

24 darab meglepetés
A 24 napos meglepetéskalendárium a felnőtteknek is kijár! Éppen ezért találtak ki már rengeteg olyan zsákot, puttonyt, mellyel megvalósítható a 24 napos várakozás nemcsak a kicsik, hanem a nagyok számára is. Tippünk: Ajándékozd el mind a 24 napot! Vegyél 24 darab egyforma papírzacskót, tegyél bele csokikat, számozd meg őket, díszítsd ki azokat, és tedd olyan helyre, ahol jól mutatnak a lakásban! Utána minden egyes nap ajándékozz el egy csomagot! Idén legyen egy ilyen stílusos és nagyvonalú, elajándékozható dekorációd is!

Derzsi Bernadett

Új Nő csapata
Cookies