Küldj egy írást, és legyél Te is Új Nő!

Lányok, régi olvasók, jövőbeli munkatársak, küldjetek egy jó írást, szösszenetet, s mi itt megjelentetjük!

olvasoi-irasok-kezdo.jpg

Elég már a tökéletességből. Mi lenne, ha az emberek végre nem kezdenék elhitetni a környező világgal, hogy az ő életük csodás, a legjobb, és a másik élete hozzá sem hasonlítható?! Ezt látjuk a közösségi oldalakon. Főleg az Instagramon.

A világ legfinomabb, leggusztusosabb ételeit fényképezzük le, és töltjük fel boldogan. Pedig az az étel nem is ízlett! A lényeg az, hogy a többiek lássák, mi ilyen drága ételeket is megengedhetünk magunknak.

A világ legjobb nyaralásain veszünk részt, ahol mindig hétágra süt a nap. És persze, ha elkezd zuhogni az eső, azt véletlenül sem örökítjük meg, hisz mit gondolnának az otthon maradottak?!

Van egy szentségtörő ötletem. Mi lenne, ha pár napra elraknánk a telefonunkat, és kivételesen nem arra összpontosítanánk, hogy mit mutat a táj(kép) a mobilon, hanem leülnénk, vennénk egy mély lélegzetet, és élveznénk, ami a szemünk elé tárul?! Ne legyünk mániákusak! Ne akarjunk mindenről bejegyzést közzétenni!

Bár tudom, ma már nehéz elhitetni másokkal, hogy ott jártunk, ahol jártunk, ha nem tettünk fel helymeghatározást.

minden_reggel_ujno.sk.png

Az interneten találhatók a tökéletes párok. A hashtegek kihagyhatatlan alapköve a „tökéleteskapcsolat, örökkéegybe, sohasekülön”. Ez áll egyik ismerősöm adatlapján is, ahol a kép egy csokor virágot ábrázol (a fenti hashtegek alatta olvashatók). A virágot a hölgy kapta a párjától, aki tegnap éjszaka körülbelül háromszor csalta meg.

Erre bezzeg nem léteznek hashtegek! Lényeg, hogy látni lehessen, milyen kis odaadó pár vagyunk, nálunk minden tökéletes – és ezt tudatjuk is a világgal.

Néma Dorottya

Néma Dorottya
Cookies