A nemes szőrmebunda sokáig a nemesség luxuseleganciáját jelentette, majd a 60-as évektől átszivárgott a művészvilág berkeibe.

Filmcsillagok, befutott zenészek, üzletemberek parádéztak bennük. A legnemesebb prémek – csincsilla, hód, nerc – viselése ma is a tehetősek divatkiváltsága.

szorme-kezdo.jpg

Hiphoprajongó Hófehérke, fehér rackába öltözve. A különböző anyagok párosítása elegáns hatást kölcsönöz, az oversize nadrág és a pulóver pedig a letisztultságot erősíti.

voros-bunda.jpg

21. századi Piroska a farkas vörösre festett bundájában. A hatalmas bunda nem csak melegséget visz a téli mindennapokba, hanem sikkességet is a megjelenésükbe.

feher-szorme.jpg

Hókirálynő A vonalú, karamell-fehér, színátmenetes ,,subában,,. Az ekkora bundák alá akár szoknyát is felvehetünk, hiszen úgy betakar minket az óriási suba, hogy garantáltan nem fogunk vacogni a hidegben.

tarka.jpg

Patchwork jelleggel összekollázsolt ,,hiúzbunda”, élénk földszínekkel feldobva. Viseljük akkor, ha egy-egy nap erejéig szeretnénk kitörni a tél szürke és fehér egyhangúságából!

zold-fekete.jpg

Párnás-prémes gallér, velúrbőr felső, steppelt alj. Télikabát újszerű felfogásban, amely irigylendő megjelenést kölcsönöz viselőjének.

fekete-feher-tollas.jpg

Fekete nyúlbunda fehér extrákkal, fekete rackatáskával. Szörnyella visítva kapna utána, de nekünk még véletlen sem kell attól tartanunk, hogy boszorkánynak fogunk kinézni ebben a szerelésben! 

bordo-kek.jpg

Türkiz-vörös-okker-ezüst kabátcsoda. Egy viking uralkodónő sem festhetne szebben, s talán ez az a kombináció, mely leginkább illik hétköznapi viseletünkhöz.

Mórocz Szilvia
Kapcsolódó írásunk 
Cookies