Azt mondják, megfiatalodunk, ha fiatalabb párt választunk magunknak. Valóban így lenne? Vagy csak azt a légiesen könnyed, szabad és laza létet szeretjük, ami a fiatalsággal együtt jár?

Sok nő számára teljesen elképzelhetetlen, hogy fiatalabb pasival randizzon. A jó öreg randikódex szerint, ugyebár, a férfinak minimum 3-4 évvel idősebbnek kell lennie. Szerintünk mégis megvannak annak az előnyei, ha kicsit fiatalabb férfiba habarodtunk bele. Mutatjuk, miért!

fiatalabb-pasi-kezdo.jpg
(© Gregory Harris / Zara)

Az élet igenis izgalmas!

Mégis mi történhet, ha egyszer az életben nem a régi konvenciókhoz ragaszkodsz a párválasztás terén? Tulajdonképpen semmi! Mivel a párválasztás szabályzata nincs kőbe vésve, így azt teheted, amit csak akarsz.

Igaz, a nálad fiatalabb férfival kicsit tényleg a feje tetejére állhat majd az eddig felépített világod. Na és? Gondolj csak a péntek estékre! Te már hozzászoktál a kanapén elnyúlós semmittevéshez, ezzel szemben az ifjonc szerető még bulizni akar. Vagy legalábbis egy kicsit még élni, ami egyáltalán nem rossz! A nyüzsgése téged is felráz majd, és ez biztosan nem lesz a károdra. Legalább kicsit kilépsz a fáradt és unalmas estéidből. Hidd el, sokkal jobban fogod érezni magad: fiatalabbnak és energikusnak!

Természetesen neki is tiszteletben kell tartania a te kötelességeidet, de néha igazán nem árt egy kis önfeledt szórakozás...

Az élet egyszerű és nagyszerű!

A fiatalabb pasik meg tudják mutatni nekünk, hogyan kell gondtalanul létezni. Valamiért a birtokában vannak e tudásnak: nem stresszelnek túl mindent, nem terveznek annyira előre, sokkal spontánabbak, mint mi, nők egyáltalában vagyunk. Ideje kicsit eltanulni tőlük ezt a fajta lazaságot. Nem kell minden elképzeléshez kézzel-lábbal ragaszkodnunk. A komplikált férfiakkal egy nő sem tud túl sok mindent kezdeni. Sokkal jobban szeretjük az egyszerű és spontán férfiakat, akik eleve mindent fél perc alatt el tudnak intézni. A fiatalabb férfiakban ebből a lazaságból dögivel van!

Teljesen máshogy tekint rád

Egy fiatalabb férfi sokkal jobban felnéz rád, és jobban csodál, mint egy idősebb pasi. Tanulhat tőled, láthatja a sikereidet, s az élettapasztalataidat is szívesen meghallgatja, hiszen tudja, hogy te már egy kicsivel előrébb vagy az életben. A kapcsolatokban ez a fajta értékkülönbség egy teljesen új tapasztalatot hozhat, no meg több elfogadást, türelmet és tiszteletet.

hirlevel_web_banner_2.jpg

Hirtelen megsokszorozódnak az ágyjelenetek

A fiatal férfiak erejük teljében vannak, és sokkal nagyobb a libidójuk. Talán az elején még megterhelő is lehet, hogy a pasi állandó szexuális étvágyát csökkentsd, másrészt viszont egy csomó új dolgot is kipróbálhattok az ágyban, valamint az erotika egy teljesen másik oldalát is felfedezhetitek. Csak bízd rá magad, és ugorj fejest az élvezetekbe!

A szerelem nincs korhoz kötve

Számok ide vagy oda, akiket az élet egymásnak teremtett, azok egyszerűen összetartoznak. Ha beleszeretsz egy fiatalabb pasiba, akkor vállald fel, és ne hátráltasd magad csak a korkülönbség miatt. Egyszerűen vágj bele, és próbáld ki, mert meglehet, hogy tényleg működni fog! Ha egy hullámhosszon vagytok, és a jóisten is egymásnak teremtett titeket, akkor egymás mellett a helyetek. Számok ide vagy oda...

Cookies