Azt mondják, hallgatni arany. Ám sokszor néhány dicsérő szó igazán különleges gyémántnak számít, főleg, ha párunk méltatásáról van szó. Aprócska szerelmi vallomások ezek, melyek jó hatással vannak a férfiakra. Hiszen nekik is kijár a dicséret. Íme:

„Büszke vagyok rád.”
Mi, nők kizsigereljük az erősebbik nemtől a sok köszönömöt meg dicséretet, de sokszor elfelejtjük viszonozni mindazt, amit tőlük kapunk. Nincs is annál nagyobb öröm a férfi számára, ha elmondjuk neki, mit érzünk, mennyire tiszteljük őt, és hogy felnézünk rá. Legyen szó a munkájáról vagy egy lerendezett ügyről, tudassuk vele, hogy bizony becsüljük mindazt, amit csinál.

„Annyira vicces vagy!”
A humor az élet sava és borsa. Szerencsések lehetünk, ha olyan ember kerül mellénk, aki mindig meg tud nevettetni bennünket, még a legnehezebb időszakokban is. Ha humorral veszi a párod az élet nehézségeit, adj hálát az égnek, s ne félj elmondani neki, mennyire szereted ezt benne!

web-bannerek-hirlevel-02.jpg

„Te biztosan kiváló apuka leszel.”
Kell ennél nagyobb dicséret egy férfinak? Ha egy nő ezt mondja párjának, akkor úgy érzi, megtalálta álmai pasiját. S persze ettől a szerelmi vallomástól azért jócskán megnyugszanak a férfiak, és megveregetik a saját vállukat. Jól is teszik!

„Köszönöm, hogy vagy nekem.”
 
Avagy: Jó az, amit csinálsz, s ahogyan azt csinálod. Sose feledkezzünk meg arról, hogy a párunk mellettünk van jóban-rosszban, és támogat minket. Sokszor nyugtatnak, biztatnak bennünket, így igazán kijár nekik a dicséret. Éreztessük velük, hogy fontosak a számunkra.

„Kívánlak!”
Egy igazi férfiembernek is szüksége van az önbizalomdoppingra. Ne felejtsük el elmondani nekik, hogy mennyire szexik, sármosak és férfiasak. Kedveskedjünk, ha látjuk, hogy többet járnak az edzőterembe, és kevesebb édességet esznek, hiszen tudjuk nagyon jól, hogy ilyenkor tetszeni akarunk a másik félnek, s mindez mekkora lemondásokkal és erőfeszítésekkel jár.

Almássy Dorka

web-bannerek-hirlevel-01_3.jpg

Új Nő csapata
Cookies