A női testnél szebbet nem alkotott a természet. Ezért nem lehet semmivel kiváltani. Ezért lehet eladni vele bármit. Egy férfi soha nem tud olyan szép lenni, mint egy nő. Ezt sose feledjük.

A milliméteres embrióból kilenc hónap alatt ötven centiméteres emberkét nevelünk. Ilyen csodálatos a női test. Összeállításukban azt a sok csodát mutatjuk be, amire csak a nő képes!!!

a-no-csoda-kezdo.jpg
(© Sarah Brown)

A hajunk egy életre szól

A férfiak naponta 40 hajszálat veszítenek el, a nők 70-et. A férfiak nagy része harmincéves kora után búcsút vesz a hajától, a nők hajkoronája viszont kitart életük végéig.

A nők érzékenyebbek

Egyetlen nőt sem hagy hidegen, ha lát egy síró gyereket vagy segítségre szoruló öreget. A férfiak egészen másak – de már nem sokáig. A tudósok megállapították, hogy ha a férfiak orrába oxitocint tartalmazó gyógyszert csöppentenek, ugyanolyan érzékenyek lesznek, mint a nők.

Intenzívebben éljük át a szexet. A férfiak pár másodperc alatt letudják, a nők azonban – megfelelő lelki és testi felkészítés után – többszörös orgazmust is átélnek, tehát sokkal több gyönyörben van részük.

Nem hat ránk a grépfrút

Kísérletek bebizonyították, hogy egy középkorú nőt 6-7 évvel fiatalabbnak tartanak a férfiak, ha grépfrút alapú illatszert használ. Ha egy idősebb férfi illatszere emlékeztet a grépfrútra, a nők ugyanolyan öregnek fogják látni, mint amilyen, sőt rossz ízlésűnek is fogják tartani.

Potosan tudjuk, mit hol találunk meg

Azt mondják, a férfiak szisztematikusabbak. A valóság mást mutat. Egy nő fürdőszobájában átlagosan 437 kence van. A férfiaknak fogalmuk sincs, mi mire szolgál, a nők viszont mindegyikről pontosan tudják, hogy micsoda.

minden_reggel_ujno.sk.png

Kitűnő a memóriánk

A közvélemény azt tartja, hogy az elefántnak félelmetes emlékezőtehetsége van. Hát a nőké még félelmetesebb. Még évek múlva is pontosan emlékeznek annak a nőnek az arcára, aki a karácsonyi bulin a kollégájukat fűzte.

A számítógépek imádják a nőket

Csak fáma, hogy a férfiak jobban értenek a számítógéphez. A statisztikák szerint a férfiak számítógépét 21 százalékkal gyakrabban támadják meg vírusok, azonkívül a férfiak kétszer olyan gyakran válnak az online csalások áldozatává, mint a nők.

K. Cséfalvay Eszter
Cookies