Novemberben is sok izgalmas cikkel és írással örvendeztetjük meg Olvasóinkat! Mennyibe kerül a szépség, és milyen egy románc a vadasparkban? Többek közt ezeknek is utánajártunk!

Nézzük miért érdemes megvenni magazinunkat, és minden nap a www.ujno.sk-ra kattintani! Ismerjük meg mindkét Új Nőt!

mozaik-kezdo.jpg

CÍMLAPUNKON

Bankó Barbi (Nagyudvarnok) és Világi Bálint (Dunaszerdahely). Barbi a Felvidék Arca győztese közgazdaságtant tanul, és Bálint is egyetemista.

magasles_0.jpg

Új időszámítás van, mely mindent átír. Nagy úr a járvány, de a szerelem legalább akkora! Romantikára minden léleknek szüksége van! Akkor hát? Irány a zöld, vagyis annak már csupasz mása, oda még szabad az út! Hang pedig volt bőven, mert vadul nyargalászott a szél, és egész idő alatt röfögő hangot hallottunk a sűrűből.

És nem a vaddisznó volt az, hanem barcogott a dám: épp gímszarvasbőgés után voltunk. Ilyenkor a dámbikák barcogó teknőket kaparnak, s ott keresik fel őket a tehenek. Szóval körülöttünk önkéntelen is minden a nagy találkozásról szólt. 

Magazinunkban a 8. oldaltól tekinthetik meg a vadasparkban készült divatanyagunkat.

Olvass tovább: Románc a vadasparkban

level_elvalaszto_6.png

NYITRAI ANGELIKA IMMUNERŐSÍTŐ TEAKAVERÉKE

Kék mályvavirág, kakukkfű, zsálya, izsóp és útifű keveréké-ből készült teakeverék, ami erősíti az immunrendszert és védi a légcsöveket. Angelika mesterien keveri az ará-nyokat, így teája igazán ízletes. Télen az óvodás, iskolás gyerekek számára is főzhetünk napi egy gyógyteát, így nem lesznek fogékonyak a betegségekre.

angelika1_0.jpg

Hideget, és még sok más csúnyaságot hord kint a szél. Benne vagyunk jócskán az őszben. Fogadjuk meg a Nyitrai Angelika (Nána) gyógynövényszakértő tanácsait immunerősítésre.

Ki hinné, hogy van pár növény, amiből hideg áztatással érdemes teát készíteni? Ilyen a fagyöngy, amit ősszel vagy tavasszal szedhetünk – míg meg nem jelenik rajta a fehér bogyós termés. A fehér bogyók ugyanis mérgezőek. Teához a növény szára legfeljebb ceruzavastagságú legyen.

Magazinunkban az 50. oldalon olvashatnak többet Angelika hasznos ismereteiről!

Olvass tovább: A gyógyfüves Angelika tanácsai; Teák és főzetek

level_elvalaszto_7.png

MENNYIBE KERÜL A SZÉPSÉG?

Gondoljuk végig, hányszor esett meg velünk, hogy párunk karóráját kocogtatva toporgott az ajtóban, míg mi az utolsó simításokat végeztük a sminkünkön. Mindig óriási bőröndökkel utazunk, hogy ékszer-ként tündökölhessünk. És mikor otthon felejtjük a borotvát? Akkor jön csak a hepaj. Tüstént keresni kell egy drogériát, hiszen a szőr 1995 óta nem divat!

mennyibe-kerul-a-szepseg-kezdo.jpg

Utánajártunk mennyibe kerül a szépség? Mennyit költ egy háromgyermekes édesanya? És a férfiaknak valóban csak egy borotva és tusfürdő kell a jó kinézethez?

Magazinunkban a 36. oldalon olvashatnak a széspég áráról.

Kapcsolódó írásaink a weboldalon: Szépség kisokos; Orvos és esztéta

level_elvalaszto_8.png

A SZÓJAGYERTYÁRÓL

Közelegnek az ünnepek, növekedik kint a sötétség, szívesen gyújtunk gyertyát a szobában. Az új trend a szójagyertyát preferálja, nem a paraffinalapú gyertyát. Az igazi szójagyertyák ugyanis növényi alapú viaszból (szójababból) készülnek, s ezek nem juttatnak toxinokat a levegőbe.

szojagyertya.jpg

A hagyományos gyertyákat ugyanis kőolajszármazékokból gyártják, és károsak az egészségre, mert az égés során formaldehid vagy benzol kerül a levegőbe. (Ez olyan, mintha egy dízelmotort indítanánk be a szobában.) A szójaviaszgyertyák tisztán égnek, nem termelnek fekete kormot, ami a falakat is megfesti. Sőt, a szója-gyertya gazdaságosabb, mert kétszer annyi ideig ég, mint a hagyományos gyertya, és nem hagy nyomot a bútoron, a textilen (igaz, drágább is).

Kapcsolódó írásaink a weboldalon: Kerüljön alma a spájzba!

Új Nő csapata
Cookies