Ha kisüt a nap, valahogy megszaporodnak a randizók és a titkos légyottok. Ahogy a rózsa bimbózni kezd, egyidejűleg rügybe szöknek a szerelmes szívek is. S amilyen gyorsan bele tudunk feledkezni valaki szemébe, olyan gyorsan esünk végül szerelembe. Nem érdekelnek minket a háttér-információk vagy az intő jelek. Jó idő van, napsütés, nyár, szabadság, s rohamosan robog velünk az a bizonyos szerelemvonat. Pedig tényleg nem ártana odafigyelnünk arra, kit szedünk össze a bulik, a fesztiválok, a kerti partik alkalmával. Lássuk!

„A régi ismerős”
Amint kezdetét veszi valamiféle nyári fesztivál, biztosak lehetünk benne, hogy megjelennek azok a bizonyos „régi ismerős arcok” is. Ez azt jelenti, hogy vannak azok a típusú pasik, akik így mennek oda a lányokhoz: „Szia, emlékszel rám? Mi már találkoztunk!” Miközben a pasi már három éve liheg a csaj után, csak most végre volt mersze leszólítani őt. Ilyenkor jönnek a kamu dumák, meg hogy már buliztak is együtt. S ha kicsit naivak a lányok, indulhat a flörtmaraton. Tessék ügyelni a régi-új álismerősökkel!

A kínos bókkirály
A nyár sármőreit már messziről kiszúrja az ember, hiszen ők a kivetkőzött lebbencslányokat halmozzák el különféle bókokkal. S annyira beleélik magukat a nagy udvarlásba, hogy mondanak mindent, szépet és jót, csak hogy ringbe szálljanak a lányok kegyeiért. „Gyönyörű a szemed! Imádom a hangod! A csillagok közül pottyantál le, te angyal?” Jobb óvatosnak lenni ezekkel az állandóan bókoló macsókkal!

A szexi kéjenc
Vannak azok a típusú férfiak, akik tudják, hogy hihetetlenül jól néznek ki, szóval ők azt a stratégiát választják, hogy hagyják, a nő válassza ki őket. Na, álljon meg a lakodalmas nászmenet! Kacsintanak, megvillantják tökéletes fogsorukat, és máris rohanjunk eléjük fél térdre ereszkedvén? Á, nem! Mi ennél büszkébbek vagyunk. Vagy mégsem? Lányok! Ez a típus nem csak nektek kínálja magát aranytálcán...

web-bannerek-hirlevel-02_1.jpg

Az elszabadult apukák és férjek
Gyakori eset, hogy a rendkívül jóképű férjek és apukák kiszellőztetik egy kicsit a fejüket, mindezt egy fesztivál keretén belül, feleség és gyerekek nélkül. Ilyenkor jön a sok süket duma, hogy egyedül vannak éppen, és már régóta társat keresnek, mert nem találják meg azt a nőt, akit annyira szeretnének. Ezek a férfiak intelligensek, aranyosak, viccesek, csak pont azt nem árulják el, hogy foglaltak. Figyelem, figyelem, jóképű apuka alkalmi szórakozásra társat keres!

Az ál-úriember
Ő az, aki mindenáron meg akarja a nőket invitálni néhány pohár italra. S közben csak egy dolog hajtja: hogy becserkéssze a vadat egy éjszakára. Hölgyeim, figyelem! Elsősorban, nem áruljuk a kegyeinket néhány ingyen pia miatt! Másodszor pedig, a józanság legyen mindig az első számú szempont, hiszen tudjuk, hogy az alkohol elég jól mámorít, szépít és általában mindent könnyebbé varázsol. Éppen ezért, a nagyon sokszor fizető "úriemberekkel" tessék óvatosan bánni. Egy tisztességes férfi nem fogja a nőt leitatni!

 Dunai Mira

web-bannerek-hirlevel-01.jpg

Új Nő csapata