Nagy most az igény szép belföldi szállásokra, ahol nyaralni lehet, csobbanni lehet, s ahonnan sok szép látnivalóhoz lehet túrát szervezni a környéken. Amennyiben előfizeti magazinunkat, megnyerheti nyaralását. Négy éjszaka két fő részére a dunaszerdahelyi Villa Rosa panzióban, ahol az étteremben finom falatok várják vendégeinket (az étterem az ország legjobb tematikus étterme). A barátságos szállás és szívélyes vendéglátás adott, melléje gazdag programot szervezünk nyertes olvasóinknak, egy igazán emlékezetes nyaralást!

terasz.jpg
A Villa Rosa terasza ezer virággal

Aki egyszer megivott egy kávét a csuda hangulatos Villa Rosa teraszán, az ide visszavágyakozik. A reggeli fejedelmi, vendégeink az élménymenü válogatott fogásait finom helembai bor kíséretében fogyaszthatják el – megkóstolhatják a mangalicapecsenyét, a vegánokat pedig friss csallóközi zöldségekből készült ételek várják. Van itt minden, mi szem-szájnak ingere. Kiváló hely az olyanoknak, akik szeretnek pihenni, de biciklizésre is van lehetőség. Európa egyik legszebb falujából indulva egészen Nyárasdig elkerekezhetünk, utána a helyi fürdőben nagyot csobbanhatunk. A környéken számtalan látnivaló van, a tőkési vízimalmot nem szabad kihagyni. De a szerdahelyi termálvizet is érdemes kipróbálni, délután pedig ötórai tea várja nyerteseinket finom szendvicsekkel és sütikkel az ötcsillagos Amade Kastélyszálló csodás cukrászdájában. Utána vezetéssel megtekinthetik a történelmi helyszínt. Aki még nem járt Győrben, oda is átugorhat egy fagyira: programlehetőség bőven van a négy nap alatt. Várjuk nyerteseinket!

Itt igazán ki lehet pihenni a sok stresszt, és élvezni lehet a csallóköziek legendás vendégszeretetét. A nyerteseket stílusos terek várják, részletgazdag berendezés, a Zöld szalonban ejtőzhetnek, reggelijüket a „csupa virág” teraszon költhetik el, és kiválaszthatják akár a baldachinos lakosztályt is szálláshelynek.

Fizesse elő az Új Nőt, és csodálatos élményekben lesz része. Megnyerheti nyaralását, 4 éjszaka reggelivel, piknikkosárral, vacsorával, fürdőbelépővel, ötórai teával. Az előfizetés ára 14,40 euró – a nyeremény értéke 600 euró.

KATTINTSON: Előfizetés a magazinra

1820-1024_2.jpg
A baldachinos lakosztály

otoria.jpg
Ötórai tea az ötcsillagos Amade Szálló cukrászdájában

1820-1024_3.jpg

Az Amade Szálló cukrászdája

21578660_l.jpg
Európa egyik legszebb falujában: biciklizni jó!

borok.jpg
Borvacsora helembai borral

1440-810-max.jpg

Helembai borvidék: A dombok déli oldalán, gondosan ápolt szőlőtőkék sorakoznak, amelyeket tökéletes harmóniában érnek az érlelő napsugarak.

Új Nő csapata
Cookies